Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenWetenschapGelovig Aktief 1998 : Adresboek over het werk van kerken, christelijke organisaties en instellingen – Daan van der Waals (samensteller)

Gelovig Aktief 1998 : Adresboek over het werk van kerken, christelijke organisaties en instellingen – Daan van der Waals (samensteller)

3,95 incl. BTW

Auteur: Daan van der Waals (samensteller)
ISBN-10:
ISBN-13:
9052633509
90 5263 350 9
Uitgever: Narratio / Publiciteitsbureau
Christelijk Nederland, 1998
Uitgave: Paperback, 232 blz. ; ill.
Conditie: In goede en nette staat (zgan)

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Het meest complete adresboek over het werk van kerken, christelijke organisaties en instellingen in Nederland.

Handboek Christelijk Nederland

In een groot aantal rubrieken, zoals ”kerkgenootschappen”, ”media” en ”musea”, staan in alfabetische volgorde talloze adressen van kerken en organisaties in christelijk Nederland. Een aantal daarvan maakte gebruik van de gelegenheid om zich via zogenaamde informatieregels of een advertentie uitvoeriger te presenteren. Organisaties en instellingen waarvan Narratio geen gegevens kreeg, staan opgenomen in de afzonderlijke lijst ”Overige adressen”. Gelovig Aktief wil meer zijn dan een adresboek, schrijft samensteller D. van der Waals in het Ten geleide. Daarom zijn informatieve artikelen over actuele onderwerpen, een activiteitenagenda en een overzicht van mensen die beschikbaar zijn voor voorlichting op bijeenkomsten opgenomen. (Uitg. Narratio, Gorinchem, ISBN 90 5263 350 9;  ƒ 12,50).

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

 

Extra informatie

Gewicht 380 g
Afmetingen 240 × 160 × 15 mm