Tweedehands Christelijke boeken
Wij zijn met VAKANTIE van 25-08 tot 20 september 2021, bestellingen in deze periode worden (pas) in de week daarna verzonden!
HomeTweedehands Christelijke BoekenWetenschapDe gemeente als gastvrouw: openstelling van kerkgebouwen – M.N. van Haeringen-‘t Hart

De gemeente als gastvrouw: openstelling van kerkgebouwen – M.N. van Haeringen-‘t Hart

2,95 incl. BTW

Auteur:M.N. van Haeringen-‘t Hart
ISBN:9023904478, 9789023904472
Uitgever:Boekencentrum
Uitgave:Paperback, 72 Blz.
Kwaliteit:In goede staat

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Pleidooi en handleiding voor het openstellen van bezienswaardige, historische kerkgebouwen voor bezoekers.

Uitgave op initiatief van de bouw- en restauratiecommissie van de Nederlandse Hervormde Kerk. – Met lit. opg.

Recensie(s)
Dit keurig verzorgde boekje dankt zijn ontstaan aan het feit dat steeds meer bezoekers(-sters) van historische kerkgebouwen het op prijs stellen als zij namens de kerkelijke gemeente door een gastvrouw ontvangen worden. De schrijfster vertelt over de gebouwen zelf en hun interieur, en noemt de bronnen waaruit zij bij het schrijven geput heeft. Bovendien geeft zij blijk van een rijke ervaring in de omgang met bezoekers van de Utrechtse Dom. Het initiatief tot het schrijven en uitgeven van haar handreiking is genomen door de Bouw- en Restauratiecommissie van de Ned. Herv. Kerk. De Commissie hoopt dat het geschrift niet alleen de bereidheid tot openstelling van bezienswaardige kerkgebouwen zal bevorderen, maar ook welwillende gemeenteleden zal helpen eventuele gasten op de juiste wijze te ontvangen. Een lijst van publikaties over Nederlandse kerkgebouwen is aan het boekje toegevoegd. Zeer waardevol zijn de talrijke illustraties (zwart-wit).

(Biblion recensie, Dr. L.A.F. Le Mat.)

Auteur:M.N. van Haeringen-‘t Hart
ISBNr:9023904478 / 9789023904472

Extra informatie

Gewicht126 g
Afmetingen210 × 150 × 5 mm
X