Tweedehands Christelijke boeken
Wij zijn met VAKANTIE van 25-08 tot 20 september 2021, bestellingen in deze periode worden (pas) in de week daarna verzonden!
HomeTweedehands Christelijke BoekenTheologieRedelijke godsdienst : in welken de Goddelijke waarheden van het Genade-Verbond worden verklaard, tegen partijen beschermd en tot beoefening aangedrongen, als mede des Verbonds in het O. en N.T. en de ontmoeting der Kerk in het N.T., vertoond in eene verklaring van de Openbaring van Johannes – door W. à Brakel Th.F. (3 volumes in 2 boeken, 3e druk )

Redelijke godsdienst : in welken de Goddelijke waarheden van het Genade-Verbond worden verklaard, tegen partijen beschermd en tot beoefening aangedrongen, als mede des Verbonds in het O. en N.T. en de ontmoeting der Kerk in het N.T., vertoond in eene verklaring van de Openbaring van Johannes – door W. à Brakel Th.F. (3 volumes in 2 boeken, 3e druk )

19,95 incl. BTW

Auteur:W. à Brakel Th.F. 
ISBNr:– – geen – –
Uitgever:D.  Bolle, onveranderd naar de beste uitgave,
3e druk [1908-1909]
Uitgave:Half leer gebonden Hardcover, 1163 + 799+402 blz.
3 volumes in 2 boeken : portraits
Conditie:In redelijk goede en nette staat
Deel 1 = rug beschadigd, boek halflos

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

Redelijke Godsdienst  door W. à Brakel Th.F.   (3 volumes in 2 boeken – 3e druk)

Redelijke godsdienst : in welken de Goddelijke waarheden van het Genade-Verbond worden verklaard, tegen partijen beschermd en tot beoefening aangedrongen, als mede des Verbonds in het O. en N.T. en de ontmoeting der Kerk in het N.T., vertoond in eene verklaring van de Openbaring van Johannes

Wilhelmus à Brakel (1635-1711) schreef zijn Redelijke Godsdienst als dogmatiek voor gemeenteleden. De eerste druk kwam uit in 1700, en sindsdien zijn tientallen herdrukken gevolgd. Dat het boek zo geliefd was bij gewone kerkleden, komt wellicht vooral omdat Brakel bij vrijwel ieder onderwerp een toespitsing maakt naar het persoonlijke leven.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de  TITELPAGINA van het boek !

 

Extra informatie

Gewicht3800 g
Afmetingen245 × 175 × 120 mm
X