Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenTheologieRecht op de hemel? – E. Ouweneel

Recht op de hemel? – E. Ouweneel

3,95 incl. BTW

Auteur: E. Ouweneel
ISBN-10:
ISBN-13:
9063533934
9789063533939
Uitgever: Medema, herziene uitgave 2002
Uitgave: Paperback, 143 blz.
Kwaliteit: In NIEUW staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:
Categorie:

Beschrijving

Persoonlijk getinte samenvatting van de christelijke leer vanuit gereformeerde invalshoek.

Dit boek beschrijft het evangelie in al zijn eenvoudigheid en indringendheid, ernst én kostbaarheid, het evangelie zoals dat niet veranderd is en ook nooit zal veranderen, omdat het teruggaat op het levend en blijven Woord van God. De vraag alleen al! Hoe zouden zondige stervelingen de woonplaats van de Heilige durven claimen? Er is maar één plek op aarde waar de hemel is opengegaan. Er is maar één Naam onder de hemel waardoor wij moeten behouden worden. Die Naam is Jezus, en de plek is Golgotha.

Recensie(s):
Aan het eind van zijn leven geeft de auteur zijn geestelijk testament, een eenvoudige en indringende samenvatting van de Bijbelse leer. Hij neemt zijn startpunt in de zondigheid van de mens en wijst op de zegeningen en de rijkdom van de gelovige dankzij de verzoening en de opstanding van Christus. Voor de wedergeboren mens wenkt het hemels perspectief. Geschreven in persoonlijk getuigende stijl, met beroep op tal van teksten uit de Bijbel. Meer geschreven ter bemoediging van de eigen groepering dan wervend naar buitenstaanders.

Het boek is een bewerking van een in 1965 verschenen uitgave onder de titel ‘Recht op vrijheid en geluk’. Rood-geel gekleurde omslag met afbeelding van een kruis. De binnenkant bevat een foto van de auteur. De schrijver (geboren in 1916) was in zijn leven zakenman en oudste in de Vergadering van gelovigen. Hij is de vader van de bekende prof. dr. Willem J. Ouweneel die ook een voorwoord schreef.

ds. C.A. den Hertog

TELOS

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE en FLAPPEN van het boek !

Auteur: E. Ouweneel
ISBNr: 9063533934 9789063533939

Extra informatie

Gewicht 205 g
Afmetingen 195 × 135 × 11 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Recht op de hemel? – E. Ouweneel” te beoordelen