Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenStudiemateriaalKerygma Discipelschap Programma : Hoe een gemeente kan gaan groeien door training in discipelschap – Kees de Vlieger (1e herziene uitgave 2003)

Kerygma Discipelschap Programma : Hoe een gemeente kan gaan groeien door training in discipelschap – Kees de Vlieger (1e herziene uitgave 2003)

3,95 incl. BTW

Auteur:Kees de Vlieger
ISBNr:— geen —
Uitgever:Kerygma Nederland,
1e herziene uitgave 2003
Uitgave:Ringband, 44 blz.
Conditie:In NIEUW staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:

Beschrijving

Hoe een gemeente kan gaan groeien door training in discipelschap

“Het programma van een gemeente moet wel in dienst staan van het proces van geestelijke groei en discipelschap. Anders raken we minder gefocust op Jezus en zakken we al gauw weg in lauwheid.” De Vlieger benadrukt dat geestelijke groei twee kanten heeft: de innerlijke geestelijke beleving én de praktische uitwerking door het verspreiden van het evangelie.

“Vaak leggen we het accent op één van deze twee kanten van geestelijke groei,” vervolgt De Vlieger, die als eerste in gaat op de innerlijke geestelijke beleving. “Ook de Heere Jezus heeft Zijn discipelen geholpen met groeien. Jezus is daarin radicaal en zegt: ‘verloochen jezelf, neem je kruis op een volg Mij’. Het wonderlijke is dat het echt nieuw leven voortbrengt. De principes van discipelschap hebben in zichzelf een geestelijke kracht, waardoor mensen kunnen groeien. De liefde van Christus gaat vervolgens ons leven motiveren in dienst voor God en de mensen om ons heen.”

Zie voor verdere TOELICHTING ook de INHOUDSOPGAVE van het boek !

Auteur:Kees de Vlieger
ISBNr:— geen —

Extra informatie

Gewicht80 g
Afmetingen210 × 150 × 8 mm