Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenSekten en OccultismeYoga en transcendente meditatie : Evangelische omroep – Henk van Rhee

Yoga en transcendente meditatie : Evangelische omroep – Henk van Rhee

2,95 incl. BTW

Auteur:Henk van Rhee
ISBN-10:
ISBN-13:
9070100169
9789070100162
Uitgever:Evangelische Omroep, 1978
Uitgave:Paperback, 68 blz.
Conditie:In goede staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:

Beschrijving

Bewerkte tekst van de tv-en radio-uitzendingen over yoga en transcendente meditatie – Evangelische omroep

Henk van Rhee , Jonge kinderen, scholieren, bejaarden: iedereen kan aan yoga doen. De uit het oosten afkomstige methode krijgt steeds meer aanhangers. Artsen adviseren hun patiënten yoga te proberen om van allerlei spanningen af te komen. En zelfs in de pastorale praktijk van een predikant blijkt yoga te kunnen worden toegepast. Talrijke beoefenaren ontkennen dat er aan yoga iets mystieks of oosters-religieus kleeft. En inderdaad lijkt het erop dat men deze ontspannende vorm van lichaamsbeweging en -beheersing volledig in rationeel-westerse banen heeft geleid. Velen beschouwen yoga nu als een normale vorm van gymnastiek. Hebben ze gelijk?

In dit boekje is gepoogd daarop een antwoord te geven, op basis van het Evangelie van Jezus Christus. Er komen verscheidene yogaleraren aan het woord, alsmede mensen die er persoonlijk ooit hun heil in hebben gezocht. Tenslotte wordt in dit boekje aandacht besteed aan transcendente meditatie.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur:samensteller Henk van Rhee ; foto’s en illustraties Jos van Krieken et al.
ISBNr:9070100169  / 9789070100162

Extra informatie

Gewicht140 g
Afmetingen210 × 150 × 7 mm