Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenSekten en OccultismeDe verborgen macht achter de Jehovah’s Getuigen – Robin de Ruiter

De verborgen macht achter de Jehovah’s Getuigen – Robin de Ruiter

 8,95 incl. BTW

Auteur: Robin de Ruiter
ISBN10:
ISBN13:
9060678850
9789060678855
Uitgever: Gideon, 2001
Uitgave: Paperback, 227 blz. ; ill.
Conditie: In goede staat (zgan)

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com: Breng me op de hoogte

Beschrijving

De verborgen macht achter de Jehovah’s Getuigen

De auteur infiltreerde in een Vergadering van Jehovah’s Getuigen en leerde hun organisatie van zeer nabij kennen. Nadien schreef hij een waarschuwend boek, dat eerst in het Spaans verscheen. Het was de aanleiding voor honderden, zo niet duizenden Jehovah’s

‘Een ongevaarlijk kerkgenootschap, wat opdringerig wellicht, maar niet zo hinderlijk als vroeger.’ Dat lijkt de algemene mening te zijn over de Jehovah’s Getuigen – de leden van het Wachttorengenootschap.
Onderzoeker Robin de Ruiter ontdekte tijdens zijn verblijf en studie in Spanje dat dit Genootschap helemaal niet zo ongevaarlijk is. Hij infiltreerde – als kandidaat lid – in een Vergadering van Jehovah’s Getuigen en leerde hun organisatie van zeer nabij kennen. Nadien schreef hij een waarschuwend boek, dat eerst in het Spaans verscheen (Mexico 1994). Het was de aanleiding voor honderden, zo niet duizenden Jehovah’s Getuigen om het Genootschap te verlaten. Iets dergelijks gebeurde toen het boek in het Duits verscheen.

Voor de Nederlandse vertaling is het boek herzien en geactualiseerd, maar even onrustbarend als het origineel, als het gaat om de betrokkenheid van het Wachttorengenootschap bij het nazi-regime, bij de vrijmetselarij, bij de politiek, om maar te zwijgen van de geraffineerde gedachtencontrole. Het schokkendst zijn wellicht de occulte tekens en afbeeldingen die in onschuldig ogende illustraties van het Wachttorengenootschap verwerkt zijn en waarvan vele in dit boek zijn afgedrukt.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Robin de Ruiter
ISBNr: 9060678850 9789060678855

Extra informatie

Gewicht 300 g
Afmetingen 215 × 140 × 17 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De verborgen macht achter de Jehovah’s Getuigen – Robin de Ruiter” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Niet leverbaar Wij sturen een email zodra deze weer op voorraad is. Vermeld daartoe onderstaand je email adres.
Email Quantity We verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens niet aan derden.