Woord van eer : roman – Terri Blackstock

 4,95 incl. BTW

Auteur: Terri Blackstock
ISBN10:
ISBN13:
902979593X
9789029795937
Uitgever: Voorhoeve, 2010
Uitgave: Paperback, 348 blz.
Conditie: In goede staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:
Categorie:

Beschrijving

Newpointe 911

Als bij een aanslag op het postkantoor in een christelijke dorpsgemeenschap in Amerika drie doden vallen, wordt de verdachte verdedigd door een advocate die het slachtoffer wordt van een gijzeling.

De getalenteerde singer-songwriter Parker James werkt hard om door te breken in de christelijke muziekindustrie in Nashville. Ze ontdekt dat de concurrentie groot is en de onderlinge strijd grimmig kan zijn ‘ zelfs dodelijk.
Als er een jonge vrouw wordt vermoord in de opnamestudio waar Parker werkt, wordt Parker meegezogen in een mysterie waar niets is wat het lijkt. Terwijl ze de waarheid probeert te achterhalen, zet ze haar eigen leven op het spel. Ze brengt corruptie aan het licht in de bovenste lagen van de industrie en wordt geterroriseerd door een gevaarlijke stalker. Als het gevaar een hoogtepunt bereikt, begint Parker te twijfelen aan haar dromen, haar toekomst en zelfs haar geloof. Is het nog wel belangrijk om een ster te worden?

Recensie(s):
Parker Brady, een christelijke singer-songwriter, heeft succes met het schrijven en zingen van christelijke songs. De concurrentie is hevig, een beroemde zangeres zingt illegaal een door Brady geschreven nummer en een vrouw wordt in een opnamestudio vermoord. Dit is het begin van een spannende zoektocht waarbij de lezer steeds op een ander been wordt gezet en nog meer slachtoffers vallen. Problemen van deze tijd, zoals anorexia en alcoholisme worden niet geschuwd, er is mededogen voor niet volmaakte christenen. Een christelijk verhaal, waarin regelmatig uit de bijbel wordt geciteerd en Gods steun voor alles wordt gevraagd. De schrijfster schreef ooit voor uitgeverijen als Harlequin en Silhouette, maar besefte dat ze haar talent niet gebruikte zoals God bedoeld had en voelde zich ongelukkig. Ze besloot christelijke fictie te schrijven (http://www.terriblackstock.com/about/).

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Terri Blackstock
ISBNr: 9789029795937 902979593X

Extra informatie

Gewicht 400 g
Afmetingen 215 x 140 x 28 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woord van eer : roman – Terri Blackstock” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.