Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenRomansHet Territorium – Randy Alcorn

Het Territorium – Randy Alcorn

5,95 incl. BTW

Auteur:Randy Alcorn
ISBN-10:
ISBN-13:
9063181515
9789063181512
Uitgever:Novapres, 1998
Uitgave:Paperback,  636  blz.
Conditie:In redelijke/goede staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:
Categorie:

Beschrijving

Geschokt door een zinloze moord en gevold door onzichtbare ogen, gaat journalist Clarence Abernathy op zoek naar de oplossing en naar wraak.

Kan een man alleen op zoek naar gerechtigheid het opnemen tegen de krachten van het kwaad die hem bedreigen?

Als een schokkende moord hem in de wereld van jeugdbendes en rassenhaat drijft, gaat Clarence Albernathy wanhopig op zoek naar antwoorden op het geweld en op zijn eigen twijfels en worstelingen op het gebied van geloof en raciale vraagstukken.

Aangemoedigd door zijn collega-columnist Jake Woods ( de hoofdpersoon uit Randy Alcorn’s bestseller Deadline) gaat Clarence een merkwaardig bondgenootschap aan met de blanke rechercheur Moordzaken, Ollie Chandler. Ondanks hun verschillen komen de twee dichter bij elkaar door hun gemeenschappelijk doel: een verbeten strijd tegen de duistere krachten die hun territorium niet gemakkelijk prijsgeven. Inzichten en hoop zijn verweven in deze nieuwe roman van Randy Alcorn, die met realistische en onvergetelijke personages een krachtige boodschap weet over te brengen van de strijd in het geloof en verzoening tussen bevolkingsgroepen. Het territorium is een roman vol spanning, humor, ontroering en stof tot nadenken.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur:Randy Alcorn
ISBNr:9063181515 9789063181512

Extra informatie

Gewicht910 g
Afmetingen230 × 150 × 52 mm