Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenRomansHet einde der tijden – David Dolan

Het einde der tijden – David Dolan

4,95 incl. BTW

Auteur: David Dolan
ISBN-10:
ISBN-13:
906823028X
9789068230284
Uitgever: Sjofar, 2000
Uitgave: Paperback, 308 blz.
Kwaliteit: Zo goed als NIEUW

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

De journalist David Dolan verbind vanuit zijn Joods denken de gebeurtenissen in het Midden Oosten met de Bijbelse profetieën.

Het Einde der Tijden is een roman die u niet graag zult willen missen. In dit boek neemt David Dolan u mee op een spannende tocht naar het einde van deze wereld. Vanuit de huidige gebeurtenissen in het Midden-Oosten en in de wereld geeft hij vanuit zijn Joodse denken invulling aan de bijbelse profetieën zoals deze over de eindtijd beschreven staan. De romanvorm die hij hiervoor heeft gekozen, zal u heel wat uurtjes leesgenot schenken.

Eli Ben-David en zijn boezenvriend Jonathan worden in de nacht opgeroepen om wegens de toegenomen spanningen op de Golanhoogten hun land te gaan verdedigen. De messiaanse gemeente waar ze toe behoren, besluit die avond een bidstond te houden. Al spoedig volgt een massale Syrische aanval met chemische raketten op Israël.
De wereld houd de adem in wanneer Israël reageert door atoombommen op Damascus te werpen. Als vervolgens in Europa een vredesconferentie belegd wordt, treedt een dynamische jonge prins naar voren als wereldleider. Tegelijk verschijnen twee oude Joodse mannen bij de Westelijke Muur. Terwijl zo profetie na profetie vervuld wordt, beweegt de wereld zich via een steeds sneller wordende cyclus van gebeurtenissen naar de laatste strijds, de oorlog van Armageddon.

David Dolan is als journalist in Israel gestationeerd. Hij heeft al veel gebeurtenissen daar meegemaakt waaronder de Golfoorlog en alles wat daarop gevolgd is. Door zijn werk is hij expert geworden op het gebied van Israel en het Midden Oosten. Hij is ook de auteur van het boek: Holy War for the Promised Land.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: David Dolan ; [vertaald uit het Engels door Paul Jaeger].
ISBN: 906823028X – 9789068230284

 

Extra informatie

Gewicht 463 g
Afmetingen 225 × 150 × 24 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het einde der tijden – David Dolan” te beoordelen