Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenRomansDe dodelijke vloek van Toco-Rey – Frank Peretti

De dodelijke vloek van Toco-Rey – Frank Peretti

2,95 incl. BTW

Auteur: Frank Peretti
ISBN-10:
ISBN-13:
9063180993
9789063180997
Uitgever: Novapres
Uitgave: Paperback, 159 blz.
Conditie: In matige staat

 

Uitverkocht

Boeken
Categorie:

Beschrijving

Een Amerikaanse archeoloog en zijn beide kinderen gaan op expeditie naar de gevaarlijke Centraal-Amerikaanse jungle waar ze op zoek gaan naar een Oltekenschat waarop een vloek rust.

Cooper Kids Avonturenverhalen 4
Plotseling boorde zich een snerpend gegil door de stille ruimte! Er volgde een woest gefladder. Gillend beschermde ze haar hoofd met haar handen. carvy’s! De waterput zat vol met carvy’s! En Laila werd van alle kanten door de honderden vreemde, vliegende slakken omringd. Laila en Jay Cooper zijn voor het werk van hun vader in de oerwouden van Centraal Amerika, waar een groep Amerikaanse schatgravers al het slachtoffer geworden is van de dodelijke vloek van Toco-Rey. Voordat dr. Cooper het geheim kan ontsluieren worden zijn kinderen ontvoerd en zijn oprechtheid zwaar op de proef gesteld. Welke prijs moet hij betalen om zijn kinderen terug te krijgen? Is de schat in het graf van Kachi-Tochetin eigenlijk meer waard dan goud alleen? Ga met de Coopers op ontdekkingsreis door onontdekte ruïnes en gevaarlijke oerwouden waar je ineens oog in oog kunt staan met kwaadwillige indianen. Strijd met hen tegen oude, kwade machten. Zullen zij het er met hun moed en geloof in God levend vanaf brengen?

Laila was onverzettelijk – ze liet haar vaders werk aan de universiteit voor wat het was en ging terug naar Amerika om bij haar tante te logeren. Had ze maar geweten dat het militaire vliegtuig waarmee ze vloog gekaapt werd! Nu zit ze gevangen in een hermetisch afgesloten, topgeheime cabine waaruit geen uitweg mogelijk is. Ze zit gevangen op de bodem van de oceaan.

Intussen proberen haar vader, dr. Jake Cooper, haar broer Jay en de avontuurlijke Meaghan Flaherty erachter te komen waar ze haar kunnen vinden. Achtervolgd door woeste terroristen en een stam kannibalen in het vooruitzicht, varen ze ergens in een uithoek van de Stille Zuidzee van het ene eiland naar het andere in de ijdele hoop dat ze het vliegtuig kunnen vinden. Maar zal het hun lukken Laila te vinden voordat haar zuurstofvoorraad op is? Zal de gevaarlijke bende die ook op zoek is naar de cabine hen vóór zijn?

Een spannend avontuur waarin de hoofdpersonen in duizelingwekkende achtervolgingen op zee verzeild raken, gevaarlijke stunts uithalen en op het nippertje aan benarde situaties ontsnappen.

Geschikt voor: 13 – 15 jaar
Auteur: Frank Peretti ; [vertaald uit het Engels door Anke F. de Bruijn].
ISBN: 9063180993 /9789063180997

Extra informatie

Gewicht 190 g
Afmetingen 190 × 124 × 18 mm