Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenPastoraatHerontdekt: Gods glimlach! : een levende relatie met God, bescherming tegen geestelijke misleiding – Marionne Louise Lufting-Heijna

Herontdekt: Gods glimlach! : een levende relatie met God, bescherming tegen geestelijke misleiding – Marionne Louise Lufting-Heijna

3,95 incl. BTW

Auteur:Marionne Louise Lufting-Heijna
ISBN-10:
ISBN-13:
9076585016
9789076585017
Uitgever:Regina, 1999
Uitgave:Paperback, 240 blz.
Conditie:Zo goed als NIEUW

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Een levende relatie met God, bescherming tegen geestelijke misleiding

Geestelijk misbruik is moordend. Wie jou geestelijk misbruikt, stelt zichzelf in de plaats van God. Je krijgt een afschuw van God als ‘goddelijke’ leiders jou misbruiken en je denkt: “Als God zó is, dan wil ik niets met Hem te maken hebben”. Zo raak je afgesneden van de bron van het Leven. Je ervaart verwarring, eenzaamheid, teleurstelling. en angst. Is er een uitweg?

Bij vele christenen “gaan de ogen open voor de schade die wordt veroorzaakt door geestelijk misbruik van leiders. Het is echter net zo belangrijk om zicht te krijgen op de elementen in ons eigen hart die nog niet genezen zijn. We moeten eerst ‘de balk uit het eigen oog wegdoen, zodat we daarna scherp kunnen zien om de splinter uit het oog van anderen te kunnen verwijderen’ (Matthéüs 7:5).
Als we zelf scherp zicht hebben, kunnen wij anderen dienen zonder bijziend te gaan heersen. Als we geen genezing ontvangen voor onze innerlijke beschadigingen blijven we rondlopen met een voedingsbodem, van waaruit ook wij anderen geestelijk zouden kunnen misleiden.

De weg uit geestelijk misbruik naar een persoonlijke relatie met God kan lang en zwaar zijn. Maar zoals de schrijfster van Herontdekt: G©ds glimlach! deze weg beschrijft is het ook een uitdagend, vreugdevol geloofsavontuur. Op spannende, vaak humoristische wijze weet de schrijfster van dit waargebeurde verhaal haar lezers weer terug te voeren naar het hart van God. Een God die glimlacht!

Boeiend geschreven, waargebeurd verhaal. Toont christenen een herstelweg uit geestelijk misbruik door leiders. Waardevolle pastorale en geestelijke inzichten. Bemoedigend, genezend, praktisch en herkenbaar.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur:Marionne Louise Lufting-Heijna
ISBNr:9076585016 / 9789076585017

Extra informatie

Gewicht350 g
Afmetingen210 × 150 × 13 mm
X