Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenMuziekGlorieklokken met gitaarakkoorden – Zr. M.A. Alt

Glorieklokken met gitaarakkoorden – Zr. M.A. Alt

6,95 incl. BTW

 

Auteur:  Zr. M.A. Alt
ISBNr: — geen —
Uitgever: Kracht van Omhoog, 1962?
Uitgave:  Gebonden,   blz.
Conditie: In goede staat

Uitverkocht

Bestel dit boek via bol.com

Glorieklokken 50 jaar

Auteur: Alt, M.A.
ISBN: 9789076959405
Conditie: Nieuw
Prijs: € 41,88

Bekijk op bol.com
Categorie:

Beschrijving

Christelijk zangboek ten dienste van samenkomsten en huisgezin

Voor een of meerdere zangstem(men), eventueel met piano of orgel begeleiding ; en met akkoordsymbolen, voor de begeleiding op de gitaar Bevat 548 liederen voor diverse bezettingen met (soms oorspr. maar meest vert.) Nederlandse teksten op bestaande melodieën Met bronvermelding Met register op eerste regel van het lied en eerste regel van de koren bij deze liederen

VOORWOORD:
Met grote blijdschap en dank aan God zien wij de volledige bundel Glorieklokken verschijnen. Wij voegen er enige liederen van onze hand bij.
Reeds twee malen mocht de bundel een herdruk beleven; thans worden de tien afleveringen in een band het zingend publiek aangeboden.
Enorm veel werk is aan deze uitgave vooraf gegaan, waarvan Broeder J.E. van den Brink, de redacteur van “Kracht van Omhoog” wel het leeuwendeel voor zijn rekening kreeg.
Ons hart is vervuld van dankbaarheid tot onze Heer en Heiland, die onze eenvoudige liederen tot heden toe op zo’n treffende en genadevolle wijze wilde zegenen aan honderden harten in kerken en huisgezinnen.
Indien jonge mensen erdoor opgewekt worden tot ‘s Heren dienst, zondaren tot bekering komen en eenzame, bedroefde zielen er vertroosting door mogen ontvangen, zal onze moeite ruimschoots beloond zijn.
Zo ga nu deze bundel de wereld in, begeleid door veel gebeden.
Moge hij onder Gods genade een rijke zegen brengen in deze tijden van opwekking, tot eer van Hem, de Schoonste uit tienduizend, de Schepper van hemelse vreugde en zang. Halleluja.

Ik heb een nieuw lied, een wondervol lied
Ik heb een nieuw lied in mijn hart,
En ‘k zing nu zo blij: het oude is voorbij!

Arnhem, 15 maart 1962                                                                        Zuster. M. A. Alt