Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenKerstDe Kerstster : kerstverhalen voor kinderen – Auteurs: A.M. Pronk-Oudshoorn, J.W. Ooms, Martine van Zegveld, A.W. Boon, J.D. van Leeuwen, R. Bartels, J.C. Pronk.

De Kerstster : kerstverhalen voor kinderen – Auteurs: A.M. Pronk-Oudshoorn, J.W. Ooms, Martine van Zegveld, A.W. Boon, J.D. van Leeuwen, R. Bartels, J.C. Pronk.

 5,95 incl. BTW

Auteur: Auteurs: A.M. Pronk-Oudshoorn, J.W. Ooms, Martine van Zegveld, A.W. Boon, J.D. van Leeuwen, R. Bartels, J.C. Pronk.
ISBN10:
ISBN13:
9061400821
9789061400820
Uitgever: De Groot Goudriaan, 1982.
Uitgave: Paperback, 96 p. : ill.
Conditie: In goede staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com: Breng me op de hoogte
Categorie:

Beschrijving

Bundel verhalen en enkele gedichten waarin naast een spannend avontuur ook verteld wordt wat de bijbelse boodschap van het kerstfeest is. 

Uitgave in samenwerking met de Nederlandse Hervormde Zondagsscholenbond op g.g.

Dit boek is een bundel kerstverhalen, uitgezocht op hun geschiktheid voor gebruik bij kerstfeestvieringen van zondagsscholen en jeugdclubs door de Nederlandse Hervormde Zondagsscholenbond op gereformeerde grondslag. De verhalen zijn, afhankelijk van de schrijver, wisselend van kwaliteit. Wel willen ze allemaal een spannend verhaal en een christelijke boodschap met elkaar verbinden. Het lukt de een beter dan de ander dit op ongedwongen en natuurlijke wijze te doen. Ook zijn er enkele gedichten opgenomen. De zwart-witte gedetailleerde pentekeningen zijn tamelijk goed. Prettige bladspiegel; nogal kleine letter. De bundel is bedoeld als voorleesboek en geschikt voor orthodox-christelijke gebruikers. Voor voorlezen en zelf lezen vanaf ca. 11 jaar.

(NBD|Biblion recensie, E. de Jong-van Gurp)

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Auteurs: A.M. Pronk-Oudshoorn, J.W. Ooms, Martine van Zegveld, A.W. Boon, J.D. van Leeuwen, R. Bartels, J.C. Pronk.
ISBNr: 9061400821 9789061400820

Extra informatie

Gewicht 120 g
Afmetingen 210 × 123 × 8 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Kerstster : kerstverhalen voor kinderen – Auteurs: A.M. Pronk-Oudshoorn, J.W. Ooms, Martine van Zegveld, A.W. Boon, J.D. van Leeuwen, R. Bartels, J.C. Pronk.” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Niet leverbaar Wij sturen een email zodra deze weer op voorraad is. Vermeld daartoe onderstaand je email adres.
Email Quantity We verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens niet aan derden.