Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenKatholiekPelgrimboekje : nu looft en prijst mijn ziel de heer – Medjugorje-Centrum

Pelgrimboekje : nu looft en prijst mijn ziel de heer – Medjugorje-Centrum

4,95 incl. BTW

Auteur:Medjugorje-Centrum,
ISBNr:– – geen – –
Uitgever:Medjugorje-Centrum, 3e druk 1998
Uitgave:Gebonden Hardcover, 251 blz.; ill.
Conditie:In NIEUW staat, met leeslint

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Op 24 juni 1981 zou de maagd Maria verschenen zijn aan zes tieners in het Bosnische Medjugorje, een klein dorp in het zuiden van Bosnië-Herzegovina.

Paus Franciscus heeft toestemming gegeven voor bisdom- en parochie bedevaarten. Dat houdt echter geen goedkeuring van de Mariaverschijningen in het Bosnische bedevaartsoord in, zei de woordvoerder van het Vaticaan.

Sinds 24 juni 1981 zeggen enkele kinderen in een afgelegen dorp in het voormalige Joegoslavië verschijningen te krijgen van de Maagd Maria. Deze verschijningen duren voort tot op de dag van vandaag. De Maagd roept op tot gebed, bekering, vasten, boete en vrede. Deze verschijningen zijn vergelijkbaar met de verschijningen van Lourdes, Frankrijk (1858) en Fatima, Portugal (1917), welke goedgekeurd zijn door de katholieke kerk. Echter,

  • deze verschijningen duren extreem lang,
  • de verschijning in Medjugorje heeft gezegd dat dit de laatste verschijningen van haar op aarde zijn,
  • de verschijning heeft de kinderen gezegd dat als we ons niet bekeren enige gebeurtenissen zullen volgen in de zeer nabije toekomst. Deze gebeurtenissen zijn nog geheim maar zullen enkele dagen voordat ze plaatsvinden aangekondigd worden. Ze bevatten goede dingen en slechte dingen volgens de zieners, die met de geheimen bekend zijn gemaakt door de maagd.

Nu looft en prijst mijn ziel de Heer is een Nederlandstalig ‘Magnificat’, geschreven door Jozef de Vocht en op muziek gezet door Lodewijk de Vocht.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de TITELPAGINA van het boek !

Extra informatie

Gewicht250 g
Afmetingen155 × 108 × 20 mm
X