Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenIsraëlWortels van ons Geloof – Chuck en Karin Cohen

Wortels van ons Geloof – Chuck en Karin Cohen

6,95 incl. BTW

 

Auteur: Chuck en Karin Cohen
ISBN-10:
ISBN-13:
9081291513
9789081291514
Uitgever: Comité Gemeentehulp Israël, 2008
Uitgave: Paperback, 254  blz.
Conditie: In goede en keurig nette staat

Uitverkocht

Bestel dit boek via bol.com

Wortels van ons geloof

Auteur: C. Cohen
ISBN: 9789081291514
Conditie: Als nieuw
Prijs: € 24,45

Bekijk op bol.com
Categorie:

Beschrijving

Joodse wortels van het christelijk geloof

Iedere nieuwtestamentische onderwijzing van formaat heeft diepe wortels in het Oude Testament te interpreteren door het filter van het Nieuwe. Dit boek daagt ons juist uit terug te gaan naar onze Bijbelse wortels en het Nieuwe Testament te interpreteren door het filter van het Oude, net zoals de eerste apostelen dat deden. De gemeente vandaag de dag heeft veel van het originele Hebreeuwse perspectief verloren waar Jezus/Jesjoea zo diep uit putte toen Hij het nieuwe verbond inluidde.

“Wortels van ons geloof’ daagt ons uit onze bestudering van de schrift bij te stellen en bijbelgelovigen te worden in plaats van slechts nieuwtestamentische gelovigen. In een tijd waarin er verschillende winden van (dwaal) leren waaien, zal dit boek voorzien in een stevig fundament voor het kennen van de wortels van ons geloof – de huidige gemeente die teruggaat naar haar Hebreeuwse oorsprong. Het boek is opgedeeld in drie delen en door de duidelijke verwijzingen is het een ideaal hulpmiddel bij theologische studies.

Over de auteurs:
Chuck en Karen Cohen dienen sinds 1979 in de Messiaanse beweging. In 1989 werden zij geroepen om met hun twee zonen in Jeruzalem te gaan wonen. Chuck is één van de leidinggevenden van Intercessors for Israël (Voorbidders voor Israël) en reist en spreekt door de hele wereld. Chuck en Karen schrijven vanuit een bijbels perspectief over het nieuws, Watchmen from Jerusalem (Wachters uit Jeruzalem).

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Chuck en Karin Cohen
ISBNr: 9081291513  9789081291514