Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenEindtijd en ProfetieDe Toekomst van Israël in Profetisch Perspectief – Pastor Jan Voerman

De Toekomst van Israël in Profetisch Perspectief – Pastor Jan Voerman

9,95 incl. BTW

Auteur: Pastor Jan Voerman
ISBNr:  9789463891158
Uitgever: Boekscout Soest,
Uitgave: Paperback, 166 blz.
Conditie: Zo goed als NIEUW

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

De Toekomst van Israël in Profetisch Perspectief

In Handelingen 15 wordt ons opnieuw duidelijk voor ogen gehouden dat God geen enkel verschil maakt tussen Jood en heiden. Allen worden op dezelfde wijze behouden.

Israëls toekomst is voor velen een heet hangijzer.
Zal Israël opnieuw gevestigd worden als een machtige, heilige natie?
Welke toekomstige rol zal het Joodse volk gaan vervullen?
Wat is de betekenis van de profetieën over Israëls herstel in het beloofde land?

Voerman bespreekt deze vragen aan de hand van wat Jezus, Johannes de Doper en de apostelen hebben geleerd en wat de profeten vanouds hebben verklaard. Alle stukjes worden zorgvuldig bij elkaar gepast en een prachtig, consistent beeld wordt getoond van Gods onberouwelijke bedoeling met Zijn uitverkoren volk. Voermans heldere beschrijving van dit urgente thema is verrassend. Voor allen die Gods Woord waarderen, is dit boek een heilzame studie over de rol van Gods volk en het herstel van Israël onder het Nieuwe Verbond.

Over de auteur:
Jan Voerman, 1939, heeft een internationale, theologische opleiding genoten en heeft meer dan veertig jaar als pastor dienst gedaan. Hij is nu met pensioen en woont samen met zijn vrouw in het kleine dorpje Geesbrug in het noorden van Nederland. Begaafd in verschillende talen en een ijverig student in theologie en kerkgeschiedenis, heeft hij verschillende boeken en artikelen geschreven, terwijl hij blijft prediken en studeren met anderen. Pastor Voerman beschikt over een bibliotheek van duizenden boeken. In zijn vrije tijd bouwde hij een klein pijporgel voor zijn gezin.

 

Auteur: Pastor Jan Voerman
ISBNr: 9789463891158