Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenIsraëlDe feesten van Israël : goed nieuws voor christenen : met messiaanse Haggadah – Evert van der Poll

De feesten van Israël : goed nieuws voor christenen : met messiaanse Haggadah – Evert van der Poll

 2,95 incl. BTW

Auteur: Evert van der Poll
ISBN-10:
ISBN-13:
9073895081
9789073895089
Uitgever: Shalom Books, 1997
Uitgave: Paperback, 191 blz.
Conditie: In redelijke staat, vouwtje in
achterkaft, binding laat iets los

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com: Hou me op de hoogte
Categorieën: ,

Beschrijving

Op vrijdagavond samenkomen voor een soort sabbatsviering! Met Pasen een sedermaaltijd vieren, met jong en oud, op de Messiaans-Joodse manier! In het najaar naar Israël gaan en daar met de Pelgrims uit heel de wereld het Loofhuttenfeest vieren! Of met de eigen groep daar een vorm voor vinden? Steeds meer christenen zijn op zoek naar de Joodse wortels van hun geloof en uiten dat met het opnieuw vieren van de bijbelse feesten en gedenkdagen Die zijn een schaduw van Jezus Messias.

Recensie(s)
De feesten van Israël hebben van oudsher een rijke inhoud. Ze waren toen en nu hoogtepunten waarin het gehele volk feestelijk zijn dank en aanhankelijkheid aan God vierde. De schrijver geeft een boeiende beschrijving van deze feesten en geeft overtuigend aan hoe belangrijk deze feesten ook voor de christelijke wereld zijn. Verrassend is te ontdekken hoe vaak de inhoud verwijst naar het verlossende werk van de messias Jezus Christus. Het boek werkt dan ook geestelijk verrijkend voor de lezer. Daarnaast raakt men nog meer overtuigd van de geestelijke verwantschap tussen Israël en het christendom. De schrijver is een bekende publicist op dit terrein en ook dit boek getuigt van een grote kennis en brede ervaring. Gemakkelijk leesbaar, in goed overzichtelijke hoofdstukken.
(Biblion recensie, Ds. M.A. v.d. Vlugt.)

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Evert van der Poll
ISBNr: 9073895081 9789073895089

Additional Information

Weight 200 g
Dimensions 180 × 110 × 15 mm
Niet leverbaar Wij sturen een email zodra deze weer op voorraad is. Vermeld daartoe onderstaand je email adres.
Email Quantity We verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens niet aan derden.