Tweedehands Christelijke boeken

Bedreigd – Ward Tanneberg

4,95 incl. BTW

Auteur: Ward Tanneberg
ISBN-10:
ISBN-13:
9085200180
9789085200185
Uitgever: Barnabas, 2e druk 2006
Uitgave: Paperback, 472 blz.
Kwaliteit: In redelijke staat,
voorkaft sleets, ezelsoor

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Nadat de Palestijnen en Israëliërs een vredesakkoord hebben gesloten, slaat een groep Palestijnse terroristen toe met een gijzeling van een volle evangelische kerk in Californië en de ontvoering van een groep Israël-reizigers van diezelfde kerk.

Samenvatting
Een groep terroristen wil de westerse wereld ontwrichten. Gijzelingen en een antrax-aanslag maken deel uit van het plan. Als ze erin slagen de Klaagmuur in Jeruzalem op te blazen, zal dat wereld-wijd de politieke verhoudingen op scherp zetten. John Cain, een uitgebluste predikant met huwelijksproblemen, raakt tegen zijn wil betrokken bij dit terroristische netwerk. Al snel beheerst de jihad alle aspecten van zijn leven. Gemeenteleden worden gegijzeld; de terroristen willen hem de aanslag op de Klaagmuur in de schoenen schuiven. John Cain ziet zich voor de vraag gesteld of zijn God machtig genoeg is om de dreigende verschrikkingen het hoofd te bieden.

Recensie(s)
Nadat de Palestijnen en Israëliërs een vredesakkoord hebben gesloten, slaat een groep Palestijnse terroristen genadeloos toe. Ze bereiden drie aanslagen voor op Amerikaanse doelen, die uiteindelijk tegelijk plaatsvinden: een antrax-aanslag in Boston, een gijzeling van een volle evangelische kerk in Californië en de ontvoering van een groep Israëlreizigers van diezelfde kerk met de bedoeling hen een aanslag op de Klaagmuur in de schoenen te schuiven. Het boek beslaat de voorbereidingen van de aanslagen, de worsteling van de predikant van de kerk en zijn vrouw met God en met elkaar en een beschrijving van de aanslagen, die door de hand van God uiteindelijk verijdeld worden. Spannend en boeiend verhaal dat zowel inzicht geeft in een netwerk van terrorisme als in het conflict tussen Palestina en Israël. Enkele elementen zijn ongeloofwaardig en hier en daar wordt te veel in details getreden. Tanneberg schreef dit boek reeds in 1994 onder de titel ‘September Strike’ en heeft het na de aanslagen van 9/11 geactualiseerd. Een aanrader voor een breed christelijk publiek. A. van Oorschot

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Ward Tanneberg ; [vertaald uit het Engels: E. Krikke].
ISBN: 9085200180 , 9789085200185

Extra informatie

Gewicht 760 g
Afmetingen 220 × 150 × 40 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bedreigd – Ward Tanneberg” te beoordelen