Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenHuwelijk en GezinLiefde voor twee : Seksuele technieken en seksuele harmonie in het christelijk huwelijk – Ed Wheat en Gaye Wheat

Liefde voor twee : Seksuele technieken en seksuele harmonie in het christelijk huwelijk – Ed Wheat en Gaye Wheat

3,95 incl. BTW

Auteur: Ed Wheat en Gaye Wheat
ISBN10:
ISBN13:
9060672879
9789060672877
Uitgever: Gideon, 6e druk 1993
Uitgave: Paperback, 201 blz. ; ill.
Conditie: In redelijk goede staat, lichte gebruikerssporen
(Streepje op het boekplaatje is niet echt maar komt van de scanner)

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:
Categorie:

Beschrijving

Seksuele technieken en seksuele harmonie in het christelijk huwelijk

Ervan uitgaande dat de bijbel ons leert wat goed is en wat niet wordt moderne seksuele voorlichting gegeven voor gehuwden.

Liefde voor twee is een handboek voor mensen die een blijvende huwelijksrelatie met elkaar willen aangaan of die relatie graag zouden verdiepen. Het boek is bedoeld voor mensen die niet willen meedoen met de mode van vrijblijvende verhoudingen en die zich in hun seksuele leven door bijbelse principes willen laten leiden.
Liefde voor twee is open, maar niet schaamteloos. Het is een volledig handboek, waarin zowel medische en technische als emotionele en geestelijke aspecten van het seksuele leven aan de orde komen. Op fijngevoelige wijze wordt aangetoond dat God man en vrouw voor elkaar gemaakt heeft. Hij wil dat ze ‘een vlees’ zijn en seksueel van elkaar genieten. In die relatie is geen plaats voor Victoriaanse preutsheid, noch voor dierlijke hartstocht. Er is vrijheid om wederzijdse liefde spontaan te uiten, zonder terughoudendheid.
Liefde voor twee is het voorlichtingsboek voor mensen die alles over seksualiteit in het huwelijk willen weten, tegen de achtergrond van wat de Bijbel over het samenleven van man en vrouw zegt. Het boek is zeer praktisch en doortrokken van een diepe verwondering over de schoonheid van wat God aan echtparen geeft.

Ed Wheat studeerde geneeskunde aan de University of Arkansas en heeft zo’n dertig jaar ervaring als huisarts Hij is bekend geworden door zijn activiteiten als huwelijksadviseur.
Gaye Wheat heeft gestudeerd aan het William Wood College in Fulton, Missouri. Samen met haar man leidt zij studiebijeenkomsten over het christelijk gezin die in verschillende plaatsen en voor wisselend voor publiek worden gehouden. Ed en Gaye Wheat hebben drie volwassen dochters.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Ed Wheat en Gaye Wheat
ISBNr: 9060672879 9789060672877

Extra informatie

Gewicht 330 g
Afmetingen 220 × 150 × 14 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liefde voor twee : Seksuele technieken en seksuele harmonie in het christelijk huwelijk – Ed Wheat en Gaye Wheat” te beoordelen