Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGezondheid en PsychologieHet Gouden Boekje voor het Hart – Eerst voeding, dan medicijnen – G. Schuitemaker

Het Gouden Boekje voor het Hart – Eerst voeding, dan medicijnen – G. Schuitemaker

2,95 incl. BTW

 Auteur:Dr. Gert.E. Schuitemaker
ISBN10:
ISBN13:
9076161062
9789076161068
 Uitgever: Ortho Communications
& Science
 Uitgave:Paperback, 96 blz.
 Conditie:In nieuw staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:

Beschrijving

In  Het Gouden Boekje voor het Hart presenteert Gert Schuitemaker acht lifestyle-stappen om hart- en vaatziekten te voorkomen. Vier stappen gaan over voeding en voedingssupplementen: eet mediterraan, neem dagelijks de basissuppletie, blijf alert in uw eigen keuken én gebruik age-essentials bij het ouder worden. De bekendste age-essentials zijn R-alfaliponzuur, L-carnitine en ubiquinol ofwel de ‘actieve vorm’ van coënzym Q10.

Blijven vier stappen over, waaronder bewegen, stoppen met roken en het beperken van stressoren. De achtste lifestyle-stap is periodiek een check-up te laten doen. Bij deze laatste stap is er ook aandacht voor medicijngebruik, dat slechts een ‘alternatief’ is voor een gezond en hartbewust leefpatroon. U begrijpt het al: ook deze stap wijkt af van wat u normaal gesproken bij de huisarts verneemt.

Over de auteur:
Dr. Gert E. Schuitmaker is apotheker en doctor in de geneeskunde.
In 2004 promoveerde hij op het thema risicofactoren voor hart- en vaatziekten.
Hij houdt zich al vanaf 1980 bezig met de orthomoleculaire geneeskunde volgens de principes van tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling.
Schuitemaker is voorzitter van de International Society for Orthomolecular Medicine en hoofdredacteur van de tijdschriften Ortho en Fit me Voeding.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Anders dan de gemiddelde arts waarschuwt Schuitemaker niet tegen verzadigde vetten of een hoog cholesterol. Het échte gevaar schuilt in suikers, te veel linolzuur en in transvetzuren. Kortom: ongezonde voeding zoals fastfood. De remedie wordt gevonden in het tegendeel. Eet mediterraan-plus! Vul de mediterrane voeding, die rijk is aan vezels en goede vetten (vis), aan met voedingssupplementen. Met als bonus: een smakelijke en aangename lifestyle die niet alleen goed is voor uw hart, maar voor uw totale gezondheid.

ISBN:9076161062   9789076161068

Extra informatie

Gewicht170 g
Afmetingen210 × 130 × 10 mm
X