Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGemeenteopbouwZeven valkuilen voor kleine groepen in de kerk – Bill Donahue & Russ Robinson

Zeven valkuilen voor kleine groepen in de kerk – Bill Donahue & Russ Robinson

4,95 incl. BTW

Auteur: Bill Donahue & Russ Robinson
ISBN-10:
ISBN-13:
9060679946
9789060679944
Uitgever: Gideon, 2003
Uitgave: Paperback, 300 blz. ill.
Conditie: Zo goed als NIEUW

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:
Categorie:

Beschrijving

Handreiking voor gemeenteopbouw voor pastorale werkers binnen met name evangelicale gemeenten.

Kleine groepen beginnen is een ding. Kleine groepen gezond
houden is een tweede. Of u nu een gemeente (kerk) met kleine groepen bent, of een gemeente van kleine groepen… vroeg of laat zult u problemen tegenkomen die om een oplossing schreeuwen. Dan zal dit gedetailleerde handboek zijn waarde bewijzen.
Wat u anders met vallen en opstaan zou moeten leren – in een proces van jaren – hebt u hier onder handbereik. Door en door beproefd in de Willow Creek Community Church en honderden gemeenten waar kleine groepen min of meer functioneren. Grote gemeenten krijgen hier een nauwkeurige routekaart aangereikt. Kleine gemeenten hoeven zich niet te laten intimideren door de getallen die in dit boek worden genoemd. De principes zijn voor elke gemeente dezelfde.
Op welk niveau u in uw gemeente ook leiding geeft, dit boek zal u voor de valkuilen behoeden die u tegenkomt als u in uw gemeente op weg gaat (of bent) met kleine groepen.

Over de schrijver(s):
Dr. Bill Donahue is directeur van de Small Group Ministries Movement voor de Willow Creek Association. Eerder schreef hij ‘Gemeente in Kringen’ (uitg. Gideon). Hij woont met zijn vrouw Gail en hun twee dochters in de staat Illinois (USA).
Dr. Russ Robinson is eerste predikant van de Meadowbrook Church in North Haledon (New Jersey). Eerder was hij verantwoordelijk voor de kleine groepen in Willow Creek. Hij en zijn vrouw Lynn hebben drie zonen.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Bill Donahue &  Russ Robinson
ISBNr: 9060679946 9789060679944

Extra informatie

Gewicht 400 g
Afmetingen 215 × 140 × 26 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zeven valkuilen voor kleine groepen in de kerk – Bill Donahue & Russ Robinson” te beoordelen