Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGemeenteopbouwSpeelruimte om te bouwen : bouwstenen voor de opbouw van de gemeente – Willemien Wikkers

Speelruimte om te bouwen : bouwstenen voor de opbouw van de gemeente – Willemien Wikkers

7,00 incl. BTW

Auteur: Willemien Wikkers
ISBN10:
ISBN13:
9052633223
9789052633220
Uitgever: Narratio, 1998
Uitgave: Paperback,  168 blz.
Conditie: Zo goed als nieuw

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:
Categorie:

Beschrijving

Dit boek is voor allen die zoeken naar nieuwe en heldere wegen voor een gestructureerde en verfrissende opbouw van de gemeente. Het is een hand- en werkboek dat door praktische werken in veel gemeenten is onstaan. Steeds was er weer de vraag; “We raken ouders, jongeren en kader kwijt, wat kunnen we daaraan doen?’ Door deze vragen is, na veel denken en doen, een methode onstaan voor de opbouw van de gemeente, die uitgaat van ontmoeting en vieren met ouders, kinderen, jongeren en de gemeente. Vanaf de doop, de opname van het kind in de vierende gemeenschap, het bereiken van de twaalfjarige leeftijd tot aan de overgang naar de jongvolwassenheid, vindt er ontmoeting met de ouders en hun kinderen plaats.

Recensie(s):
Dit is een praktisch handboek om zin en structuur te geven aan een kerkelijke gemeente. In korte hoofdstukken en met verhalen als voorbeeld worden tips en uitleg gegeven om kinderen van jongsafaan vertrouwd te maken met het christelijk geloof en kerkelijk gemeenschapsleven. Het is zeer aan te bevelen voor mensen die actief betrokken willen zijn bij de bezielende opbouw van hun kerkgemeenschap. Van dezelfde schrijfster verscheen eerder “Het Verhaal, het kind en de verbeelding : handboek kind en liturgie” (a.i. 05-06-346-3).
(Biblion recensie, N.M. da Costa.)

Auteur: Willemien Wikkers
ISBN: 9052633223  9789052633220

 

Extra informatie

Afmetingen 240 mm