Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGemeenteopbouwDe nieuwe gaventest : de natuurlijke ontwikkeling van gemeenten – Christian A. Schwarz (4e druk)

De nieuwe gaventest : de natuurlijke ontwikkeling van gemeenten – Christian A. Schwarz (4e druk)

 4,95 incl. BTW

Auteur: Christian A. Schwarz
ISBN10:
ISBN13:
9060677951
9789060677957
Uitgever: Gideon, 4e druk 2000
Uitgave: Gebonden softcover, 160 blz.
Kwaliteit: In goede staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com: Breng me op de hoogte
Categorie:

Beschrijving

De natuurlijke ontwikkeling van gemeenten

Flaptekst
De gaventest is enorm aangeslagen. Duizenden christenen erkennen dat God deze test heeft gebruikt om te laten zien welke geestelijke gaven Hij aan hen heeft gegeven… en welke niet. Ze weten nu wat hun roeping is. Velen vertellen dat ze sindsdien gelukkiger leven en beter functioneren in het Lichaam van de Heer, de gemeente van Jezus Christus.

De Nieuwe Gaventest is nog nauwkeuriger dan de oude. U vindt er onder andere: Een programma van zeven stappen, om te ontdekken wat uw geestelijke gaven zijn. In het hart van het boek zit de eigenlijke Gaventest, die in een uur uit te voeren is. Praktische adviezen voor het ontwikkelen van de gaven die u bij uzelf ontdekt. Antwoorden op de meest gestelde vragen over de Gaventest. De Gaventest is een praktische uitwerking van het gavengericht werken – een van de acht principes van de natuurlijke gemeente-ontwikkeling. Door deze aanpak kan het potentieel zich ontwikkelen dat God in de gemeente heeft gelegd.

Christian A. Schwarz (1960) is leider van het Instituut voor Natuurlijke Gemeente-ontwikkeling. Zijn boeken zijn inmiddels in 34 landen gepubliceerd. In 1994 t/m 1996 is onder zijn leiding een wereldomvattend onderzoek naar de oorzaken van gemeentegroei uitgevoerd, in meer dan 1000 gemeenten, in 32 landen.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Christian A. Schwarz
ISBNr: 9060677951 9789060677957

Extra informatie

Gewicht 320 g
Afmetingen 240 × 170 × 13 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De nieuwe gaventest : de natuurlijke ontwikkeling van gemeenten – Christian A. Schwarz (4e druk)” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Niet leverbaar Wij sturen een email zodra deze weer op voorraad is. Vermeld daartoe onderstaand je email adres.
Email Quantity We verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens niet aan derden.