Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGemeenteopbouwHoning in de raat : Een praktische handleiding voor huisgroepen – Johan Lukasse en Wout van Wijngaarden

Honing in de raat : Een praktische handleiding voor huisgroepen – Johan Lukasse en Wout van Wijngaarden

2,95 incl. BTW

Auteur’s: Johan Lukasse en
Wout van Wijngaarden
ISBN10:
ISBN13:
9071688070
9789071688072
Uitgever: Het Goede Boek, 1993
Uitgave: Paperback, 117 blz.
Kwaliteit: Zo goed als nieuw

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Een praktische handleiding voor huisgroepen

Recensie(s)
Er is heel wat werk verzet in België! Mijn complimenten!

Wat me bijzonder aanspreekt is de pragmatische wijze waarop dit boek tot stand is gekomen. Er is gelet op gemeenten, die een goed programma voor kleine groepen hebben ontwikkeld. Dat is de instelling, die ik in de wereldwijde gemeentegroei-beweging zo waardeer – praktische voorbeelden en daar de nodige lessen uit trekken!

De aanpak is realistisch – er worden geen gouden bergen beloofd. Huisgroepen hebben hun grote waarde, maar zijn geen medicijn tegen elke geestelijke kwaal. We zijn de tijd voorbij, dat huisgroepen als de hemel op aarde werden afgeschilderd. Het boek is ook niet dirigistisch – er wordt ruimte gelaten aan de lezer om eigen conclusies te kiezen. Dat werkt bijzonder stimulerend!

Er is veel behoefte aan dit boek, dat kan ik zo wel zeggen. Te veel gemeenten ‘tobben maar wat aan’. Met deze schat aan ervaringen kunnen veel fouten worden voorkomen. Tegelijk het navolgenswaardige voorbeeld van drie Vlaamse gemeenten: werken met huisgroepen loont de moeite, die met het opzetten ervan gepaard gaat. Ik wens dit boek in de handen van velen, die leiding geven in gemeenten. Ik hoop dat deze handleiding veel vrucht zal afwerpen voor de zaak van Christus!

Bram Krol
Gorinchem, september 1993

Zie voor verdere TOELICHTING ook de OMSLAGZIJDE van het boek !

Auteur: Johan Lukasse en Wout van Wijngaarden
ISBN: 9071688070 9789071688072

Extra informatie

Gewicht 93 g
Afmetingen 180 × 110 × 10 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Honing in de raat : Een praktische handleiding voor huisgroepen – Johan Lukasse en Wout van Wijngaarden” te beoordelen