Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGemeenteopbouwEen boodschap aan mensen : handboek voor kerkelijke communicatie – Leen van den Herik, red. e.a.

Een boodschap aan mensen : handboek voor kerkelijke communicatie – Leen van den Herik, red. e.a.

6,95 incl. BTW

Auteur:Leen van den Herik, red. e.a.
ISBN10:
ISBN13:
9052639051
9789052639055
Uitgever:Narratio, 1998
Uitgave:Paperback, 376 blz. ; ill.
Conditie:Zo goed als NIEUW, naam op titelblad

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Handboek voor kerkelijke communicatie 

Praktische handboek voor pastores en vrijwilligers voor het maken van een kerkelijk publiciteitsplan en het uitvoeren daarvan.

EEN BOODSCHAP AAN MENSEN is voor iedereen die zich betrokken voelt bij het communicatiebeleid ven een gemeente of parochie. Het boek is allereerst geschreven voor leden van de werkgroepen communicatie of publiciteit, redacteuren van kerkbladen, parochiebesturen en kerkenraden, predikanten/pastores en anderen die verantwoordelijkheid dragen in een lokale kerk. In dit boek komen inhoudelijke vragen en beleidsvragen aan de orde. Vragen rond identiteit, inhoud van de boodschap, verwachtingen en beelden van mensen, wisselwerking met samenleving en cultuur, mogelijkheid tot ontmoeting, keus van middelen, organisatie en beleid.

EEN BOODSCHAP AAN MENSEN kan ook voor het praktische gebruik van communicatiemiddelen in allerlei publicitair werk een goede gids zijn. Mensen actief op het terrein van communicatie en publiciteit zullen een schat aan informatie, tips en suggesties aantreffen: algemeen én toegespitst op specifieke activiteiten en werksoorten. Publicitaire werkers die zich willen oriënteren.

Uitgave in samenwerking met Hervormd Evangelisatorisch Beraad, Missionair Werk van de Gereformeerde Kerken in Nederland, Publiciteitsbureau Christelijk Nederland.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur:[eindred.: Leen van den Herik … et al.].
ISBNr:9052639051 9789052639055

Extra informatie

Gewicht550 g
Afmetingen210 × 165 × 23 mm
X