Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenRomansZoektocht van een scepticus – Josh McDowell met Cristóbal Krusen

Zoektocht van een scepticus – Josh McDowell met Cristóbal Krusen

1,95 incl. BTW

Auteur: Josh McDowell
ISBN: 9789461720016
Uitgever: Grace fFundation, 1e/5e druk
Uitgave: Paperback 63 blz.
Kwaliteit: In NIEUW staat

Op voorraad

Beschrijving

Lees in dit boekje het aangrijpende levensverhaal van Josh McDowell, een hardnekkig scepticus die wilde bewijzen dat de opstanding van Jezus Christus een mythe is.

Josh groeit op in een nogal asociaal aandoend gezin, waar pa vaak dronken is, ma zichzelf verwaarloost en door haar man geslagen wordt, en Josh regelmatig door de knecht wordt misbruikt.

Als student is hij ambitieus en wil president of iets dergelijks worden. Hij is al voorzitter van de studentenraad en wil bij iedereen populair zijn. Behalve bij dat groepje christelijke studenten, dat hij belachelijk maakt. Dan daagt een christen student hem uit te bewijzen dat de Bijbel niet waar is. Begin maar simpel, zegt hij. Bewijs dat de opstanding niet gebeurd is. Josh neemt de uitdaging aan, en gaat in de zomervakantie naar Europa om onderzoek te doen naar oude manuscripten. Josh is opzoek, maar vond iets dat hij niet verwachtte. Ik wist niet dat de bekende auteur Josh McDowell zo’n achtergrond had. Helaas is het een actueel thema, kindermisbruik staat in alle kranten tegenwoordig. In dit korte verhaal gebeurt heel veel. Het is een somber begin, maar een erg hoopvol einde. Het is bedoeld als evangeliserend boekje. Weggevertje voor iedereen die Christus niet kent. Vooral mensen met een problematische achtergrond, en mensen met academische interesse. Josh had beide.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Josh McDowell  : met Cristóbal Krusen : [vertaald uit het Engels: Annet Landon]
ISBN: 9461720017 9789461720016

Extra informatie

Gewicht 72 g
Afmetingen 180 × 115 × 5 mm