Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwZo Dichtbij leven met God – Ankie Renger-Romeijn

Zo Dichtbij leven met God – Ankie Renger-Romeijn

11,95 incl. BTW

 Auteur:Ankie Renger-Romeijn
 ISBN-10:
ISBN-13:
9063535236
9789063535230
 Uitgever: Medema 2008
 Uitgave:Paperback, 272 blz.
 Conditie:In goede staat – incl. CD

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:

Beschrijving

Het boek maakt dat het heel praktisch en persoonlijk is!

Dit boek met aanbiddings-cd is voor vrouwen die niet bang zijn om na te denken over God en over zichzelf, voor vrouwen die alleen, samen met een vriendin, of met hun vrouwengroep van deze studies willen genieten.
De aanbiddings-cd die bij dit boek hoort is ingezongen door The Choir Company Sisters. De tien prachtige liederen ondersteunen elk het thema van één van de tien hoofdstukken, en inspireren om God te danken en te eren voor wat je in dat hoofdstuk hebt geleerd.
De Sisters hebben de Bijbelstudies in dit boek al doorgenomen. Zij delen hun ups en downs uit het dagelijkse leven met God met jou. Dat maakt dit boek heel praktisch en persoonlijk.

Recensie(s)
In tien hoofdstukken geeft de auteur (verpleegkunde, zendeling) een handreiking voor bijbelstudie, opwekking en zelfonderzoek, en er is een praise-cd bij (hedendaagse opwekkingsliederen) door een vrouwenkoor. De thema’s liefde, dank, vreugde, veiligheid, toewijding en hoop worden door middel van vragen en opdrachten op cognitief en emotioneel niveau over voornamelijk psalmen en nieuwtestamentische verzen op grond van de Nieuwe Bijbelvertaling aan de orde gesteld.

Existentiele vragen komen soms aan het licht in de inzetjes met persoonlijk getuigenis. Bedoeld voor solo- en groepsgebruik van vrouwen. Het slotwoord benadrukt het doel van het boek: geloofsverdieping bij vrouwen door bijbellezen. De Nederlandstalige cd sluit aan bij de emotiekant van het boek.

Dit boek is van toepassing voor kerkelijke vrouwengroepen.

Drs. P.W.A. Stuurman

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Extra informatie

Gewicht580 g
Afmetingen240 × 170 × 25 mm
X