Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwWie Droogt Mijn Tranen? : Twee Ex-prostituees vertellen hun verhaal – Gerry Velema-Drent

Wie Droogt Mijn Tranen? : Twee Ex-prostituees vertellen hun verhaal – Gerry Velema-Drent

2,95 incl. BTW

Auteur: Gerry Velema-Drent
ISBN10:
ISBN13:
9060648080
9789060648087
Uitgever: Buijten en Schipperheijn, [1993]
Uitgave: Paperback, 85 Blz.
Kwaliteit: Zo goed als NIEUW

Op voorraad

Beschrijving

Ex-prostituees vertellen hun verhaal over “uit het vak” te stappen, en de opvang door de Vereniging tot Heil des Volks/Het scharlaken Koord.

Levensverhaal van twee prostituées, die uit hun vak wisten te stappen door over te gaan tot het christelijk geloof.

Recensie(s):
Het droevige relaas van een Nederlandse en Dominicaanse prostituée, die uiteindelijk de kracht vonden om uit het vak te stappen door hun overstap naar het christelijke geloof, via de vrouwen van Het Scharlaken Koord (onderdeel van de vereniging ‘Tot heil des volks’) aan de rand van de rosse buurt van Amsterdam. Vermoedelijk levensechte ervaringen die echter aan zeggingskracht inboeten omdat er met een sneltreinvaart door jaren van uiterst pijnlijke gebeurtenissen wordt gefietst. Hun tranen worden uiteindelijk gedroogd door Jezus Christus, die de Nederlandse prostituée ook van haar banden met de satanskerk redt. Het boekje is niet afwijzend-moraliserend maar de prostitutie wordt als één groot tranendal afgeschilderd. Uit de inleiding blijkt dat het boekje bedoeld is om onder nog niet geredde prostituées uitgedeeld te worden.
(Biblion recensie, Anneke van Ammelrooy.)

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Gerry Velema-Drent
ISBNr: 9060648080   9789060648087

Extra informatie

Gewicht 118 g
Afmetingen 190 × 127 × 7 mm