Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwToen het Kruis werd tot een zwaard : De oorsprong en gevolgen van de vervangingstheologie – Merrill Bolender

Toen het Kruis werd tot een zwaard : De oorsprong en gevolgen van de vervangingstheologie – Merrill Bolender

2,95 incl. BTW

Auteur: Merrill Bolender
ISBNr: – – geen – –
Uitgever: Ebenezer Operatie
Exodus Nederland, 2013
Uitgave: Paperback, 76 blz.
Conditie: In goede staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:

Beschrijving

De oorsprong en gevolgen van de vervangingstheologie

Het boekje van 76 bladzijden geeft in een notendop de christelijke (antisemitische) geschiedenis weer van de laatste 2000 jaar.

Van de achterflap:
Merrill Bolender ontrafelt de theologische fout van de vervangingsleer en laat zien hoe deze on-Bijbelse lering een sleutelrol speelde in het afslachten van talloze Joden tijdens de Kruistochten, de inquisitie, pogroms, en zelfs de Holocaust!

Het Kruis- een symbool van Gods liefde- werd letterlijk tot een Zwaard. De Kerk moet de profetische rol van het Joodse volk gaan begrijpen in deze tijd waarin God Zijn laatste grote verlossingsdaad zal gaan ontvouwen.

Het boekje is vlot geschreven en zet aan om hier verder over na te denken en te lezen. Als achtergrond informatie voor ons “Gebedsfocus op de Kerk” initiatief uitstekend te gebruiken. Achterin is een boekenlijst opgenomen voor verdere studie.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Merrill Bolender
ISBNr: – – geen – –  (1111113795982)

Extra informatie

Gewicht 130 g
Afmetingen 215 × 140 × 7 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toen het Kruis werd tot een zwaard : De oorsprong en gevolgen van de vervangingstheologie – Merrill Bolender” te beoordelen