Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwThuis in Gods huis – Gerrit Gunnink (Kaft verkleurd)

Thuis in Gods huis – Gerrit Gunnink (Kaft verkleurd)

2,95 incl. BTW

Auteur: Gerrit Gunnink
ISBN-10:
ISBN-13:
9055603805
9789055603800
Uitgever: De Vuurbaak, 2007.
Uitgave: Softcover. 174 blz.
Kwaliteit: In redelijke staat(
Kaft verkleurd)

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:
Categorieën: ,

Beschrijving

Overdenkingen door de vrijgemaakt-gereformeerde predikant. 

In dit praktische bezinningsboek geeft dominee Gunnink zijn visie op gereformeerd zijn in deze tijd. Op persoonlijke wijze gaat hij in op wat er in de afgelopen jaren veranderd is. Hij roept op om bij alles in je leven je zekerheid bij Jezus Christus te zoeken.

‘Thuis in Gods huis’ is bedoeld voor gezamenlijke overdenking en bespreking, bijvoorbeeld als gemeenteproject, voor een huiskring of wijkgroep. Het is ook uitstekend geschikt als dagboek.

‘Thuis in Gods huis’:
* bijbelmeditaties (42 dagen)
* verwerkingsvragen en gesprekspunten
* korte gebeden

Gerrit Gunnink is predikant van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) van Amersfoort-West. Hij schreef verschillende boeken, onder andere Vrede door vrijspraak en Onwijs rijk.

Recensie(s):
De auteur is predikant binnen de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) en heeft na aanleiding van een gemeenteproject over het onderwerp eigentijds gereformeerd zijn een en ander in boekvorm uitgewerkt. Het is een soort dagboek geworden van zes weken oftewel 42 dagen. In elke week wordt een thema uitgewerkt; elke week wordt afgesloten met een serie gesprekspunten. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: wie ben ik en hoe sta ik ten opzichte van God, als Mijn Vader, Christus als Mijn verlosser en de Geest die een woning in mijn hart wil maken? Hoe is mijn Gods- en geloofsbeleving; hoe neem ik mijn plaats in, in Gods huis en Zijn gemeente; spreek ik profetisch of voel ik me aangetrokken door een charismatische beleving van mijn geloof en hoe geef ik het evangelie door aan mijn leefomgeving? Levend in deze wereld, voel ik mij een deel van de wereld of kies ik er bewust voor om wel in de wereld te leven maar niet van de wereld te zijn? Geschikt voor zelfstudie en voor verenigingen, maar ook ideaal voor een gemeentebreed project.

J.W. Toebes

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Gerrit Gunnink
ISBNr: 9789055603800 9055603805

Extra informatie

Gewicht 270 g
Afmetingen 220 × 140 × 18 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thuis in Gods huis – Gerrit Gunnink (Kaft verkleurd)” te beoordelen