Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwPrincipes voor geestelijke groei – Miles J. Stanford

Principes voor geestelijke groei – Miles J. Stanford

3,95 incl. BTW

Auteur: Miles J. Stanford
ISBN-13: 9789079465613
Uitgever: Stichting Vissers van Mensen, 2015
Uitgave: Paperback, 88 blz.
Conditie: Zo goed als NIEUW

Uitverkocht

Bestel dit boek via Bol.com

Principes voor geestelijke groei

Auteur: Stanford, Miles
ISBN: 9789079465613
Conditie: Als nieuw
Prijs: € 24,45

Bekijk op Bol.com
Categorie:

Beschrijving

Principes voor geestelijke groei

Tot geloof in Jezus Christus komen is een geweldig wonder. De gelovige wordt opnieuw geboren en ontvangt de inwoning van de Heilig Geest.

God schenkt uit genade een grote erfenis. De rijkdom van deze eeuwige erfenis begrijp je echter niet in één dag. Daar is tijd voor nodig. God gaat deze rijkdom voor de gelovige bekend maken op de leerschool van de Heilige Geest. Stanford laat in dit boekje zien dat veel gelovigen moeite hebben met het feit dat God geduldig is m.b.t. de ontwikkeling van ons geestelijke leven. Hij schrijft: “Geestelijke groei gaat gepaard met vreugde en pijn, lijden en blijdschap. Geestelijke vernieuwing is een geleidelijk proces.” De auteur laat zien dat God vanuit en voor de eeuwigheid werkt. Velen verstaan dit echter niet. Stanford constateert dat hierdoor christenen in eigen kracht God gaan dienen en helemaal over de kop gaan. Christenen raken ontmoedigd en uitgeput. Ze raken teleurgesteld in God en in zichzelf.

Dit boekje is een bemoediging voor (jonge) christenen. Het geeft fundamentele principes voor geestelijke groei. Deze principes moeten geleerd en begrepen worden. De inhoud laat de christen zien wat God voor ons en in ons wil doen. De inhoud is bevrijdend, omdat het laat zien dat geestelijke groei en heiliging betekent dat we in afhankelijkheid alles van God kunnen en mogen verwachten.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Miles J. Stanford
ISBNr: 9789079465613

 

Extra informatie

Gewicht 130 g
Afmetingen 206 × 134 × 6 mm