Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGezondheid en PsychologieOnt-Ketend breek de boeien van afwijzing – Frank D. Hammond (Groen)

Ont-Ketend breek de boeien van afwijzing – Frank D. Hammond (Groen)

 2,95 incl. BTW

Auteur: Frank D. Hammond
ISBN-10:
ISBN-13:
9080241725
9789080241725
Uitgever: Hofman Media
Uitgave: Paperback, 96 blz.
Conditie: In goede staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com: Breng me op de hoogte

Beschrijving

Handreiking vanuit bijbels perspectief en praktische sleutels om de negatieve gevoelens als gevolg van afwijzing te herkennen en hiermee grondig af te rekenen.

p school, thuis, op het werk en zelfs in de kerk. Afwijzing kan zo invreten dat het ons sociale leven ernstig aantast en onze persoonlijkheid misvormt. Bij sommige mensen is de afwijzing zo diep dat ze psychoses en zelfs schizofrenie ontwikkelen. Dit meesterlijke boek van Frank Hammond biedt bijbelse sleutels om afwijzing te herkennen en hiermee grondig af te rekenen.

Recensie(s)
In korte, goed overzichtelijke studies geeft de schrijver aan hoe psychische problemen overwonnen kunnen worden, gezien vanuit bijbels perspectief. Concreet gaat het dan over afwijzing, een veelvoorkomend probleem. De schrijver heeft een jarenlange ervaring als pastor en bezit bijzonder veel kennis op het gebied van geestelijke machten en krachten die het gedrag van een mens danig kunnen beinvloeden. Van zijn hand is daarover veel literatuur verschenen. Ook in dit boek legt hij duidelijke lijnen naar machten die in een situatie van afwijzing iemand kunnen binden. Het boek is dan ook een goede mengeling van enerzijds nuchter inzicht in psychische processen, anderzijds een verwijzing naar de mogelijkheid in de macht van Jezus Christus genezing te vinden. Veel lezers zullen zich kunnen herkennen in de geschetste problematiek. Het boek is leerzaam en gemakkelijk te lezen.

Redactie

Auteur: Frank D. Hammond ; [vertaald uit het Engels: Heddie Gritter ; red.: John Hofman].
ISBNr: 9080241725 / 9789080241725

Extra informatie

Gewicht 1 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ont-Ketend breek de boeien van afwijzing – Frank D. Hammond (Groen)” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Niet leverbaar Wij sturen een email zodra deze weer op voorraad is. Vermeld daartoe onderstaand je email adres.
Email Quantity We verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens niet aan derden.