Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwWat mij geopenbaard werd – Morris Cerullo

Wat mij geopenbaard werd – Morris Cerullo

1,95 incl. BTW

Auteur: Morris Cerullo
ISBNr: — geen —
Uitgever: Thora, 1983
Uitgave: Gebrocheerd 39 blz.
Kwaliteit: Zo goed als nieuw

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Handleiding voor het persoonlijk geloofsleven door een Amerikaans evangelist.

Morris Cerullo is een 54-iarige Amerikaan van joodse afkomst, die 32 jaar geleden het christelijk geloof heeft aangenomen.
Cerullo volgde een opleiding aan de New England Bible School uitgaande van het Metropole Bible Institute. Kerkelijk beweegt hij zich in de kring van de Assembly of God, een kerkgemeenschap die overeenkomsten vertoont met de Volle Evangelie- en Pinkstergemeenten zoals wij die hier in Nederland kennen. Dat typeert al voor een deel CeruUo”s organisatie. Maar er is meer.

Droom:
“Ik droomde een onmogelijke droom”, aldus Cerullo,  God trok mij op in de hemel en openbaarde Zijn Heerlijkheid aan mij. Toen Gods heerlijkheid zich verplaatste, zag ik twee voetafdrukken op de plaats waar de Heer zich eerst bevond. Op dat moment keek ik door deze voetafdrukken naar beneden en daar zag ik het afschuwelijke beeld van de vlammen in de hel. In deze vlammen bevonden zich vele miljoenen mensen, die het allemaal uitschreeuwden van de pijn en ellende waarin zij zich bevonden!”

Met deze woorden verklaart Morris Cerullo hoe hij door God werd geroepen zijn leven in te zetten om het evangelie te brengen aan de natie‰n van de wereld.

“Sta op, en laat uw licht schijnen, want uw licht is gekomen en de glorie van de Heer is over u gekomen; zo zullen de heidenen tot het licht komen dat van u afstraalt”,
zo zou God 33 jaar geleden tot Cerullo hebben gesproken. Waarbij ik maar op wil merken dat de gereformeerde theologie niet wil weten van dromen of visioenen los van Gods Woord. Morris Cerullo heeft overigens nog niet zo lang weet van de betekenis van zijn onmogelijke droom. Sinds ongeveer anderhalf jaar is hij er van overtuigd dat de betekenis van de voetafdruk moet worden gezocht in het gebied dat kan worden bestreken door een communicatiesatelliet. Voor hem betekent deze technische ontwikkeling dan ook een onverwachte mogelijkheid de massa met zijn blijde boodschap te bereiken.

Zie voor verdere TOELICHTING ook BLADZIJDE 5 van het boek !

Auteur: Morris Cerullo
ISBNr: — geen —

Extra informatie

Gewicht 55 g
Afmetingen 210 × 140 × 3 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wat mij geopenbaard werd – Morris Cerullo” te beoordelen