Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwEen Hart voor Mensen : Leren Liefhebben zoals Jezus deed – Tom Holladay (inclusief DVD)

Een Hart voor Mensen : Leren Liefhebben zoals Jezus deed – Tom Holladay (inclusief DVD)

 9,95 incl. BTW

Auteur: Tom Holladay
ISBNr: — geen —
Uitgever: Medema, 2010
Uitgave: Paperback, 380 blz. + DVD
Conditie: Zo goed als NIEUW

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com: Breng me op de hoogte
Categorieën: ,

Beschrijving

Veertig Bijbelstudies, zowel geschikt voor gebruik in kerk, gemeente, kring, als voor individuele studie. (inclusief DVD)

Is er iemand die zozeer een hart voor mensen heeft als Jezus? Zoals Hij met (alle!) mensen omgaat, is weergaloos. Wat Hij ons leert over het omgaan met God en met de mensen om ons heen, brengt ons tot een rijker leven dan we ooit zonder Hem zouden kunnen ervaren. Van Hem kunnen we leren om net zo liefdevol met mensen om te gaan als Hij.

Wat valt ons op als we Jezus’ hart voor mensen bestuderen? Volgens Tom Holladay kunnen we minstens zes belangrijke principes onderscheiden. Een hart voor mensen is daarom onderverdeeld in zes themas. Elk thema, of ‘relatieprincipe’, wordt in een aantal Bijbelstudies uitgewerkt.

Tom Holladay is predikant in Saddleback Church in Lake Forest, Californië. Naast zijn pastorale werk en onderwijs in Saddleback Church helpt hij Rick Warren bij Purpose Driven conferenties over de hele wereld.

Dit boek is de aanzet voor een nieuwe reeks van Veertig Dagen bijeenkomsten, die kerken en gemeenten en groepen kunnen veranderen.

Purpose Driven network

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Tom Holladay
ISBNr: — geen —

Extra informatie

Gewicht 490 g
Afmetingen 195 × 135 × 23 mm
Niet leverbaar Wij sturen een email zodra deze weer op voorraad is. Vermeld daartoe onderstaand je email adres.
Email Quantity We verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens niet aan derden.