Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwGods dream team : een oproep tot eenheid – Tommy Tenney

Gods dream team : een oproep tot eenheid – Tommy Tenney

3,95 incl. BTW

Auteur:Tommy Tenney
ISBN10:
ISBN13:
9080688223 9
789080688223
Uitgever:Elia Stichting, 2002
Uitgave:Paperback, 144 blz.
Conditie:Zo goed als NIEUW

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:

Beschrijving

Een oproep tot eenheid

Om ons heen zien we een verdeelde kerk, gescheurde gezinnen en een ontwrichte maatschappij. Een ontmoedigend beeld, inderdaad. Toch zegt God: “Ik wil eenheid en daarom kan het…” Als jullie je conflicten begraven, je eigenbelang opgeeft, je met elkaar verzoent en je wil ondergeschikt maakt aan Mijn wil.

Het enige onbeantwoorde gebed van Jezus: “Dat zij er één mogen zijn” Als een gezin een droomhuis kan hebben … Als een werkend persoon een droombaan kan hebben … Als Martin Luther King kan dromen van een dag waarop alle rassen leven samen in vrede … Zeker dan kan God dromen van een dag waarop Zijn kinderen in eenheid samenwerken.

God’s Dream Team is zijn kerk – verenigd en bereikt zijn potentieel in macht. Vijf keer in Johannes 17 bad Jezus “dat zij één mogen zijn …” In de hoop misschien dat die nadruk Zijn droom zou laten uitkomen. Te vaak zien we de wil van de mens als zwak, maar het is sterk genoeg dat God het zelf niet zal overtreden. Dus alleen Gods weigering om de wil van de mens en de resistente aard van de mens te schenden, laat het gebed van Jezus onbeantwoord. Zijn droom ligt in onze handen. Laten we Zijn oproep tot eenheid beantwoorden en Zijn droom laten uitkomen.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur:Tommy Tenney
ISBNr:9080688223 9789080688223

Extra informatie

Gewicht240 g
Afmetingen225 × 145 × 8 mm