Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwGEK ? Verhalen over geloof in het leven – Kees Middelbeek

GEK ? Verhalen over geloof in het leven – Kees Middelbeek

3,95 incl. BTW

Auteur: Kees Middelbeek
ISBN-10:
ISBN-13:
9057981963
9789057981968
Uitgever: Johannes Multimedia
Uitgave: Paperback, 94 blz.
Conditie: In goede staat

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Verhalen over geloof in het leven

Ik ging er eens met een vers velletje papier aan de keukentafel voor zitten, bad tot God om inspiratie en dacht heel lang, heel ernstig en heel diep na…

Zoals :
…Ik hoopte dan maar dat dit tot de goed bewaarde geheimen van ons gezin zou blijven behoren…

…Direct drong zich de vraag op: wat waren dat dan voor lilliputters, die Amerikanen en Canadezen die ons land hadden bevrijd?

…Zou het toevallig zijn dat we bijna niets in de BIjbel lezen over Jozef? Over Maria lezen we dat zij erbij was tijdens Jezus’ arbeid, zijn kruisiging en opstanding, maar Jozef wordt nergens genoemd…

…het zal je misschien verbazen dat ik de rest van de weg niet goed wist of ik nu gewoon moest doorgaan met mijn concert of moest doen alsof ik een heel interessante gedachte aan het overpeinzen was. De kans was niet gering dat mijn eigen spiegel mij aan hen zou verraden.

Verhalen uit het dagelijks leven kunnen ons een spiegel voorhouden, inspireren en iets vertellen over het Koninkrijk van de Hemel.

In het alledaagse leven gebeuren veel dingen waar we uit kunnen leren hoe mooi, vreemd, en toch ook anders het leven is voor wie het wil geloven en zien.
In dit boekje staat een bloemlezing van verhalen over hoe het geloof een rol speelt in het leven, of, zo je wil: hoe het geloof voor je kan leven.

 

Auteur: Kees Middelbeek
ISBNr: 9057981963  9789057981968

Extra informatie

Gewicht 1 g