Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwEngelen : bestaan ze echt? wat doen ze eigenlijk? kun je ze zien? hebben ze altijd goede bedoelingen – Theanne Boer

Engelen : bestaan ze echt? wat doen ze eigenlijk? kun je ze zien? hebben ze altijd goede bedoelingen – Theanne Boer

1,95 incl. BTW

Auteur: Theanne Boer
ISBN:  – geen –
Uitgever: Evangelische Omroep
Uitgave: Brochure, 23  blz.
Conditie: In goede staat

Op voorraad

Beschrijving

Programmaboekje horend bij de oorspronkelijk Amerikaanse televisiedramaserie ‘Touched by an angel’ uitgezonden door de Evangelische Omroep op Nederland 2 vanaf 6 oktober 2000.

Dit boekje geeft enig antwoord op de vragen: Engelen, Bestaan ze echt? , Wat doen ze eigenlijk? , Kun je ze zien? , Hebben ze altijd goede bedoelingen?

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Touched by an Angel volgt de hartverwarmende en ontroerende avonturen van twee engelen, Monica en Tess, die naar aarde zijn gestuurd om mensen in nood te helpen. Een klein jongetje dat denkt dat zijn moeder is overleden, een zwanger tienermeisje dat niet weet of ze haar kindje moet houden, een journalist wiens dochter verslaafd is aan alcohol: in elke aflevering helpen Monica en Tess weer andere mensen, elk met hun eigen problemen. De boodschap van Monica en Tess is er een van liefde en hoop. Vele bekende sterren verleenden hun medewerking aan de serie waaronder Celine Dion, Bill Cosby en Jack Black, Angela Lansbury, Priscilla Presley en Luther Vandross.Touched by an Angel werd overladen met prijzen en nominaties, waaronder 12 Image Awards, 13 Emmy-nominaties en 3 Golden Globe-nominaties. Een hemelse tv-serie! 

Evangelische Omroep

 

Extra informatie

Gewicht 30 g
Afmetingen 147 × 105 × 3 mm