Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwEn God bedacht zich … omdat zijn volk erom vroeg – Anne van der Bijl met Susan DeVore Williams (4e druk)

En God bedacht zich … omdat zijn volk erom vroeg – Anne van der Bijl met Susan DeVore Williams (4e druk)

2,95 incl. BTW

Auteur’s: Anne van der Bijl
met Susan DeVore Williams
ISBN-10:
ISBN-13:
9060675819
9789060675816
Uitgever: Gideon, 4e druk 1994
Uitgave: Paperback,  161 blz.
Conditie: In goede en nette staat (zgan)

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Is het mogelijk dat God Zich bedenkt? Hij weet toch alles al, en zijn besluiten staan toch vast? Anne van der Bijl toont aan dat God Zich vaak genoeg heeft bedacht, alleen omdat zijn volk Hem erom vroeg.

Zal God zich bedenken, als wij Hem erom vragen? Die gedachte is onverdraaglijk voor mensen die menen dat God doet wat Hij wil en niet van zijn plannen afwijkt. Ze denken dat God werkt volgens een onveranderlijk draaiboek. Anne van der Bijl noemt dit christelijk fatalisme, een dwaling die christenen verlamt. God is onveranderlijk, ja, maar alleen in zijn aard, karakter en bedoelingen. Zijn plannen zijn plooibaar. Hij luistert naar zijn kinderen, als die Hem vragen onheil af te wenden. Maar om invloed bij God te hebben, moeten we een vertrouwensrelatie met Hem hebben. Dan zullen we weten wat wij Hem wel en niet kunnen vragen.

De macht van biddende christenen is enorm. De loop van de geschiedenis wordt erdoor gekeerd. Daarom doet de duivel er alles aan om christenen af te houden van het gebed, van de voorbede. Als u een rustig, voorspelbaar leven wilt, kunt u dit profetisch boek beter neerleggen. Maar als u invloed wilt hebben bij God, om een keer te brengen in het tragisch lot van mensen en naties, lees dan verder…..

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Anne van der Bijl met Susan DeVore Williams ; vertaald uit het Engels: J. Messchendorp].
ISBNr: 9060675819 9789060675816

Extra informatie

Gewicht 190 g
Afmetingen 190 × 120 × 15 mm