Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwEen nieuw gesprek met God : mijn vragen en Zijn antwoorden over onze maatschappij – Neale Donald Walsch

Een nieuw gesprek met God : mijn vragen en Zijn antwoorden over onze maatschappij – Neale Donald Walsch

 3,95 incl. BTW

Auteur: Neale Donald Walsch
ISBN10:
ISBN13:
9021594781
9789021594781
Uitgever: Kosmos, 7e druk [1999]
Uitgave: Paperback, 256 blz.
Conditie: In goede staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com: Breng me op de hoogte
Categorie:

Beschrijving

Een ongewoon gesprek met God was een verrassend, meeslepend en veelverkocht boek, dat binnen een week uitverkocht was. Dit is het boek: Een nieuw gesprek met God.

In Een ongewoon gesprek met God spreken God en Neale Donald Walsch vooral over de plaats van de mens in de menselijke maatschappij; over onderwijs, over gezondheidszorg, over maatschappelijke problemen. God blijkt ook op dit gebied onverwachte, en soms verbazingwekkend ongecompliceerde visies op de wereld te hebben. Wij maken de wereld onnodig ingewikkeld, met al het ongemak dat dat met zich meebrengt. In dit boek ontdekken we dat God er vertrouwen in heeft dat we al doende leren om de aarde leefbaar te houden.

Recensie(s):
Na ‘Een ongewoon gesprek met God’ (a.i. 97292380), waarin vooral persoonlijke aangelegenheden aan de orde kwamen, heeft de schrijver in dit tweede deel van deze trilogie een nieuw gesprek met Hem. Deze keer valt het accent op de plaats van de mens in de maatschappij. In twintig hoofdstukken worden allerlei problemen besproken waarmee de huidige wereld geconfronteerd wordt. De schrijver stelt de vragen; God antwoordt steeds. Het is opvallend dat Hij vaak verrassende en zeer on-orthodoxe antwoorden geeft. Deze sluiten enigszins aan bij het gedachtegoed van de huidige New Age en oudere esoterische stromingen. Sympathisanten hiervan zullen veel van hun gading in dit boek aantreffen. Degenen die de traditionele christelijke beginselen zijn toegedaan, zullen waarschijnlijk minder gelukkig met deze uitgave zijn.

(Biblion recensie, Drs. J.H. van Capelleveen.)

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Neale Donald Walsch
ISBNr: 9021594781 9789021594781

Extra informatie

Gewicht 320 g
Afmetingen 210 × 135 × 23 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Een nieuw gesprek met God : mijn vragen en Zijn antwoorden over onze maatschappij – Neale Donald Walsch” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Niet leverbaar Wij sturen een email zodra deze weer op voorraad is. Vermeld daartoe onderstaand je email adres.
Email Quantity We verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens niet aan derden.