Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGezondheid en PsychologieEen leven lang leren : Christen zijn op de werkvloer, deel 7 – Peter Schalk (eindred.)

Een leven lang leren : Christen zijn op de werkvloer, deel 7 – Peter Schalk (eindred.)

2,95 incl. BTW

Auteur: Peter Schalk (eindred.).
ISBN-10:
ISBN-13:
9088970106
9789088970108
Uitgever: Uitg. Groen, RMU, 2018
Uitgave: Paperback, 96 blz.
Kwaliteit: In NIEUW staat

Op voorraad

Beschrijving

Werk in uitvoering Serie :  Christen zijn op de werkvloer, deel 7 : Een leven lang leren

Permanente educatie is steeds belangrijker in onze samenleving. Als mensen zijn we nooit uitgeleerd. Dat geldt ook voor christenen en hun werk. Een leven lang leren biedt een breder perspectief op dit onderwerp en op de opdracht die christenen hebben in de samenleving.

Recensie(s):
Leren neemt in de moderne samenleving een belangrijke plaats in. Vaak wordt het verbonden met de schoolloopbaan, maar het leerproces begint eerder en het gaat levenslang door. Over de vraag wat ‘leren’ eigenlijk inhoudt en hoe (voortgezette) scholing bijdraagt aan persoonlijke ontplooiing, ook vanuit een christelijk gelovig perspectief, gaat ‘Een leven lang leren’. Het is het zevende deel in de reeks ‘Christen zijn op de werkvloer’, een serie die vanuit reformatorisch-theologische optiek zoekt naar Gods wil voor het leven en samenleven van mensen. Een aantal auteurs belicht in vijf korte hoofdstukken uiteenlopende aspecten van de (levenslange) leerweg. De hoofdstukken worden afgewisseld met ‘meditatieve intermezzo’s’ waarin de bijbelse overlevering rond Mozes als model wordt gebruikt. Het boek werd geschreven in samenwerking met de Reformatorisch Maatschappelijke Unie (RMU), waaraan de eindredacteur Peter Schalk ook verbonden is. Strakke opzet; taalgebruik vlot, begrijpelijk en direct. Het boek zal vermoedelijk vooral bij lezers binnen de reformatorische traditie weerklank vinden.

Drs. P.F. Goedendorp

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Peter Schalk (eindred.).
ISBNr: 9789088970108

Extra informatie

Gewicht 135 g
Afmetingen 210 × 130 × 8 mm