Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwDoop in de Heilige Geest : de ervaring en het effect ervan in je leven – Derek Prince

Doop in de Heilige Geest : de ervaring en het effect ervan in je leven – Derek Prince

3,95 incl. BTW

Auteur: Derek Prince
ISBN10:
ISBN13:
9075185413
9789075185416
Uitgever: Derek Prince Ministries, 2004
Uitgave: Paperback, 148+ blz.
Kwaliteit: Zo goed als NIEUW

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:
Categorieën: ,

Beschrijving

De vervulling met de Heilige Geest is een onderwerp dat altijd actueel blijft, want vroeg of laat verlangt iedere wedergeboren christen naar meer van Gods dagelijkse leiding en bovennatuurlijke kracht in zijn leven. 

In dit boek zet Derek Prince op inspirerende toon de bijbelse waarheden uiteen, omtrent de doop in de Heilige Geest en de uitwerking ervan in ons leven. Deze Nederlandse vertaling bevat eigenlijk twee studies ineen: In het eerste deel, De Heilige Geest in je, leren we de actieve aanwezigheid van de Heilige Geest in ons leven begrijpen en zien we de gevolgen hiervan in onze aanbidding, ons contact met God, het zien van Zijn plan, ons begrip van de bijbel en onze groei in het bovennatuurlijke.

Het tweede deel, De doop in de Heilige Geest, gaat dieper in op de gebeurtenis, de Pinkster-ervaring van de discipelen in de bijbel, en de vertaling daarvan naar ons leven. Leer hoe de volheid van Gods Geest ook in jouw leven kan komen, om je te helpen in je dagelijkse wandel met Christus in liefde, genade, en de kracht van God.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Derek Prince
ISBN: 9075185413 / 9789075185416

Extra informatie

Gewicht 155 g
Afmetingen 180 × 110 × 13 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Doop in de Heilige Geest : de ervaring en het effect ervan in je leven – Derek Prince” te beoordelen