Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwDe verscheurde sluier : het verhaal van het moslim-meisje Gulshan Esther – Thelma Sangster (1e druk)

De verscheurde sluier : het verhaal van het moslim-meisje Gulshan Esther – Thelma Sangster (1e druk)

2,95 incl. BTW

Auteur: Thelma Sangster
ISBN-10:
ISBN-13:
9060673794
9789060673799
Uitgever: Gideon, 1e druk 1987
Uitgave: Paperback, 174 pagina’s
Conditie: Zo goed als nieuw

Uitverkocht

Bestel dit boek via Bol.com

De verscheurde sluier

Auteur: T. Sangster
ISBN: 9789060673799
Conditie: Nieuw
Prijs: € 15,95

Bekijk op Bol.com
Categorieën: ,

Beschrijving

Autobiografie van een orthodox-islamitisch opgevoede Pakistaanse, die zich bekeerde tot het christendom.

Ze zat gevangen in de strakke, traditionele regels van de Moslim-religie. De bindende normen ten opzichte van de vrouw en haar lichamelijke handicap gaven de Pakistaanse Gulshan Fatima een gevoel van machteloosheid en verdriet. Ze verlangde zo naar vrijheid, gezondheid, geluk en waarheid.
In de hoop dit alles te vinden, reisde zij met haar vader de halve wereld rond. Ook een reis naar Mekka gaf geen uitkomst. Gulshan bestudeerde ijverig de Koran in de hoop daarin uitkomst te vinden. Op een dag las zij over de profeet Jezus…
Eindelijk vond zij waarnaar zij zoveel jaren op zoek was geweest. God beantwoordde op overduidelijke wijze haar wanhopig zoeken naar genezing en bevrijding.
Dit boek is het getuigenis van de kracht van God die alle barrières doorbreekt.

Recensie(s)
De Pakistaanse die hier haar levensverhaal vertelt, werd geboren als jongste dochter van een aanzienlijk moslim-echtpaar. Orthodox opgevoed maar gehandicapt door eenzijdige verlamming, had zij weinig contact met de buitenwereld, totdat haar vader haar meenam naar Londen, waar een beroemd specialist haar onderzocht. Zijn conclusie luidde: “Hier helpt geen medicijn – alleen gebed”. Omdat gebeden tot Allah geen zichtbaar resultaat hadden, begon Gulshan ten slotte te bidden tot Jezus. En zie, het wonder gebeurde: Jezus verscheen haar en gebood haar op te staan en bij hem te komen. Zij gehoorzaamde en liep naar hem toe… Na verloop van tijd liet Gulshan zich dopen en begon zij het leven van een geemancipeerde vrouw, eerst in de journalistiek, later in de verkondiging van het evangelie en de genezing van zieken. Het boek draagt, door de beschrijving van haar levensverhaal, heel wat kennis bij van de islam, de koran en islamitische zeden en gewoonten.
(NBD|Biblion recensie, Dr. L.A.F. Le Mat.)

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: opgetekend door Thelma Sangster ; [vertaald uit het Engels door Hans Cornelder].
ISBNr:  9060673794  9789060673799

Extra informatie

Gewicht 118 g
Afmetingen 180 × 110 × 14 mm