Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenGeloofsopbouwDe geestelijke gaven voor de opbouw van de gemeente : Hoe U uw gaven kunt ontdekken, ontwikkelen en gebruiken – Peter Wagner (1e druk)

De geestelijke gaven voor de opbouw van de gemeente : Hoe U uw gaven kunt ontdekken, ontwikkelen en gebruiken – Peter Wagner (1e druk)

2,95 incl. BTW

Auteur: Peter C. Wagner
ISBN-10:
ISBN-13:
9060675606
978060675601
Uitgever: Gideon, 1990
Uitgave: Paperback, 171 blz.
Conditie: In goede staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:
Categorieën: ,

Beschrijving

Pleidooi voor het ontdekken en erkennen van geestelijke gaven ten behoeve van de gemeente van Jezus Christus door de vertegenwoordiger van de Amerikaanse opwekkingsbeweging.

Prof. Peter Wagner is de man die de visie van gemeenteopbouw-pionier Donald McGavran met grote kracht heeft uitgedragen. Hij is de grote motivator geweest voor gemeente-opbouw-deskundigen als Christian Schwarz en Bram Krol.

Dit boek heeft velen de ogen geopend voor de geestelijke gaven die God aan zijn kinderen toebedeelt, om te gebruiken tot eer van zijn naam en tot opbouw van zijn gemeente.

Het is een uniek boek omdat nooit eerder iemand de Geestesgaven behandeld heeft vanuit het oogpunt van gemeente-opbouw. Belangrijke thema’s zijn:
-Wat heeft uw ‘roeping’ te maken met uw ‘gaven’?
-Welke gaven zijn nodig voor een voorganger van een gemeente?
-Hoe kunt u -stap voor stap- ontdekken wat uw gaven zijn?
-Projecteer niet uw eigen gave op iemand de deze zelfde gave niet heeft

Recensie(s)
Dit boekje komt voort uit de kringen van de Amerikaanse opwekkingsbeweging. Een stroming die sterk gericht is op persoonlijke bekering. De herkomst loochent zich niet. Er worden vele namen genoemd die hier totaal onbekend zijn. Er wordt verwezen naar omstandigheden die voor de Nederlandse lezer ondoorzichtig zijn. Over wonderen wordt gesproken op een wijze, die de toets van een kritische bijbelstudie niet kan doorstaan. Voor beperkt gebruik.

(Biblion recensie, Naar gegevens van ds. J.A. Eekhof.)

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Peter C. Wagner
ISBNr: 9060675606  978060675601

Extra informatie

Gewicht 195 g
Afmetingen 190 × 120 × 15 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De geestelijke gaven voor de opbouw van de gemeente : Hoe U uw gaven kunt ontdekken, ontwikkelen en gebruiken – Peter Wagner (1e druk)” te beoordelen