Bestemd voor de troon : Een opmerkelijk perspectief op de eeuwige bestemming van Christus’ Gemeente – Paul E. Billheimer (Oranje)

 3,95 incl. BTW

Auteur: Paul E. Billheimer
ISBN-10:
ISBN-13:
9060673204
9789060673201
Uitgever: Gideon, 1984
Uitgave: Paperback, 138 blz.
Conditie: In goede staat

1 op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Evangelische getuigenis over de komst van Christus en het belang daarvan voor het geloofsleven van de gemeente

Het gehele universum onder de heerschappij van de Zoon wordt door God gebruikt voor maar één doel: om de bruid voor te bereiden en toe te rusten…’ Zo begint de auteur zijn presentatie van Gods eeuwig doel: de voorbereiding en toerusting van een eeuwige metgezellin voor zijn Zoon, nl. de bruid van Christus. Deze voorbereiding en toerusting vindt plaats door geestelijke strijd, door het beoefenen van het gelovige gebed. God heeft het gebed van zijn kinderen niet nodig om in deze wereld te kunnen werken, maar de kinderen hebben het gebed nodig om te kunnen oefenen voor hun eeuwige bestemming.

Recensie:
Een klassiek boek over het gebed die nog leven verandert. Hoofdstuk 8 op lof is de aankoop van het boek waard. Ik gebruikte het met een huis groep studie samen met Batterson’s The Circle Maker en het was een ongelooflijke studie! Zoveel Christus-volgelingen wonen versloeg leven, het niet begrijpen van de autoriteit die wij in Christus Jezus. Billheimer boek herinnert ons eraan dat we zijn de bruid van Christus en wat dat werkelijk betekent. Zelfs als je het al eerder hebt gelezen, zoals ik had, het is het waard weer oppakken.

Stephen Carpenter beoordeelde het 5 van 5 sterren

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !
Auteur: Paul E. Billheimer , Vertaling van: Destined for the throne
ISBNr: 9060673204   9789060673201

Extra informatie

Gewicht 165 g
Afmetingen 190 × 120 × 11 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bestemd voor de troon : Een opmerkelijk perspectief op de eeuwige bestemming van Christus’ Gemeente – Paul E. Billheimer (Oranje)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.