Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenEvangelisatie en ZendingHet Zwakke Geslacht : Blijven vertrouwen in onmogelijke situaties – Deborah Meroff

Het Zwakke Geslacht : Blijven vertrouwen in onmogelijke situaties – Deborah Meroff

3,95 incl. BTW

Auteur: Deborah Meroff
ISBN-10:
ISBN-13:
9063310129
9789063310127
Uitgever: Operatie Mobilisatie, 2006
Uitgave: Paperback, 228 blz.
Kwaliteit: In goede en nette staat

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Blijven vertrouwen in onmogelijke situaties

De bijzondere verhalen in dit boek over de crisis die vrouwen over de hele wereld doormaken, samen met onthutsende statistieken, maken iets in je wakker. Je wilt iets doen!

Dit boek vertelt de verhalen van negen ‘gewone’ vrouwen die de wereld waar ze deel van uitmaken, veranderen. Van Tadzjikistan via India, naar Libanon. Kathryn, een dove Amerikaanse vrouw die werkt onder doven in Israël; Pam, die in het door oorlog verscheurde Tadzjikistan woonde en werkte, een land waar de meeste Westerlingen geen weet van hebben; en Cindy die als zendeling terugkeerde naar Vietnam, het land dat ze als tiener ontvluchtte.

Feiten en cijfers tussen de verhalen belichten wereldwijd vrouwenmisbruik zoals kinderhuwelijken, seksslaven, meisjessoldaten en eerwraak. Maar het eindigt daar niet mee! ‘Het zwakke geslacht?’ wijst ook op eenvoudige acties die de lezer kan ondernemen om het tijd te veranderen keren.

In de afgelopen jaren heeft Deborah Meroff als journalist voor Operatie Mobilisatie meer DNA tachtig landen bezocht. Ze heeft verschillende boeken geschreven, waaronder ‘De meester aan zet’ en ‘Voetstappen aan zee’.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Deborah Meroff
ISBNr: 9063310129 9789063310127

Extra informatie

Gewicht 205 g
Afmetingen 180 × 110 × 20 mm