Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenEvangelisatie en ZendingWelkom vreemdeling! : leven als zendeling in Centraal-Azië – eindredactie: Pim van Arnhem

Welkom vreemdeling! : leven als zendeling in Centraal-Azië – eindredactie: Pim van Arnhem

8,95 incl. BTW

Auteur: Pim van Arnhem (red.)
ISBN-10:
ISBN-13:
9463454934
9789463454933
Uitgever: People International, 2018
Uitgave: Paperback, 134 blz. ill.
Conditie: Zo goed als NIEUW

1 op voorraad

Beschrijving

Leven als zendeling in Centraal-Azië

Welkom, vreemdeling! is een verzameling korte verhalen van een dertigtal zendelingen over een periode van dertig jaar. Het zijn de zendelingen zelf die aan het woord zijn.

We nemen je even mee naar de bazar hier in Centraal-Azië. Welkom, gast, klinkt het. Ze zien het direct, die verkopers. Maar niet alleen zij. Iedereen ziet het. We zijn vreemdelingen. Natuurlijk vallen we op. Vreemde kleren, vreemde gezichten. Maar – hoe dan ook – we zijn welkom. Een paar minuten later horen we het weer. Welkom, gast! Het is hetzelfde terugkerende refrein. We hoorden het onderweg, maanden geleden al. Het zong ons tegemoet. Hoe dichter we Centraal-Azië naderden, hoe luider de klank. Welkom, gast! Welkom, vreemdeling! We kennen je niet. We vinden je een beetje vreemd. Maakt niet uit. Je bent welkom.

(passage uit het boek)
Eerlijke verhalen. Schetsen van mensen die ervoor kozen om te leren leven in een totaal andere cultuur en taal dan die waarin zij opgroeiden. Voor lezers die in Centraal-Azië gewoond hebben, een bron van herkenning. Zij die nooit in deze landen geweest zijn, zullen sommige verhalen wellicht met verbazing lezen.
In die zo andere Centraal-Aziatische cultuur blijkt God dezelfde te zijn. De liefdevolle Vader die bij de mensen wil wonen. Die richting geeft aan het leven van de zendeling, Die mensen tot Zich trekt en eeuwig leven geeft door het volbrachte werk van Zijn Zoon Jezus Christus. Het boek is een getuigenis van Gods werk in mensenlevens.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: eindredactie: Pim van Arnhem
ISBNr: 9463454934   9789463454933

Extra informatie

Gewicht 225 g
Afmetingen 210 × 145 × 13 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Welkom vreemdeling! : leven als zendeling in Centraal-Azië – eindredactie: Pim van Arnhem” te beoordelen