Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenEvangelisatie en ZendingStof tot hoop : handen en voeten van Jezus in Bangladesh – Adriaan & Bridget Plass (redelijk)

Stof tot hoop : handen en voeten van Jezus in Bangladesh – Adriaan & Bridget Plass (redelijk)

2,75 incl. BTW

Auteur: Adriaan & Bridget Plass
ISBN-10:
ISBN-13:
9057870444
9789057870446
Uitgever: Merweboek – 2002
Uitgave: Paperback, 159 blz.
Conditie: in redelijke staat

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Handen en voeten van Jezus in Bangladesh

Verslag van het bezoek dat het Britse evangelistenechtpaar op verzoek van de hulporganisatie World Vision bracht aan Bangladesh om hun financieel adoptiekind te zien.

In de eerste maand van het eerste jaar van het nieuwe millennium vlogen Adrian en Bridget Plass naar Dacca voor een ontmoeting met Shahnaj, het kleine meisje dat zij de afgelopen vijf jaar financieel hebben geadopteerd via World Vision.
Wat zij aantroffen in ’s werelds dichtsbevolkte land ging hun verbeelding ver te boven. Overweldigende gulheid temidden van extreme armoede. Liefde en blijdschap maar geen sanitair of stromend water. Spelende kinderen in straten vol stof en vuil. Ontbering maar niet zonder hoop. De verslagen van Bridget en Adrian laten ons iets zien van de lach en de traan, als zij ons uitnodigen om hen te vergezellen op hun reis naar Bangladesh, waar zij de handen en voeten van Jezus aan het werk zien. Een reis met grote afstanden maar wel met hart en ziel.

Recensie(s):
De in reformatorische en evangelische kring bekende Engelse auteur doet in deze uitgave samen met zijn vrouw verslag van een bezoek dat ze brachten aan Bangladesh. Het doel van deze uitgave is aandacht te vragen voor het werk van de hulporganisatie World Vision die zich onder meer bezighoudt met de financiele adoptie van kinderen in Bangladesh. Naast een ontmoeting met hun adoptiekind bezochten de auteurs ook andere projecten en lokaties van World Vision en geven ook hun indrukken daarvan weer. Het boek is geïllustreerd met een aantal kleine fotootjes in zwart-wit; op de voorzijde staan de auteurs met hun adoptiedochter afgebeeld.

C.M. Manni

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Adriaan & Bridget Plass : Vertaald door Wim Houtman
ISBNr: 9057870444  9789057870446

Extra informatie

Gewicht 226 g
Afmetingen 210 × 135 × 15 mm