Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenEvangelisatie en Zending12 ontdekkingen van de Vervolgde Kerk : Studiemateriaal voor gespreks- en bijbelkringen en zelfstudie (met DVD) – Klaas Muurling : Open Doors

12 ontdekkingen van de Vervolgde Kerk : Studiemateriaal voor gespreks- en bijbelkringen en zelfstudie (met DVD) – Klaas Muurling : Open Doors

4,95 incl. BTW

 Auteur: Klaas Muurling
 ISBN: 9789080272842
 Uitgever: Open Doors, 2e druk 2009
 Uitgave: Paperback, 80 blz.  met DVD
 Conditie: Zo goed als NIEUW,
naam uit titelblad geknipt

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Dit studieboekje leert u twaalf waardevolle lessen (ontdekkingen) van de vervolgde kerk. Dit boekje van 80 pagina’s bevat materiaal voor twaalf kringavonden.

De filmfragmenten op de bijbehorende dvd brengen elk thema nog meer tot leven. Elke ontdekking eindigt met een aantal open verwerkingsvragen, die helpen om een gesprek op gang te brengen. Het materiaal is kleurrijk geïllustreerd en zeer geschikt voor gespreks- en bijbelkringen en voor zelfstudie.

Open Doors heeft een studieboek samengesteld: 12 ontdekkingen van de Vervolgde Kerk. Al vele jaren leeft bij ons het idee om de lessen van de vervolgde kerk door te geven aan de Kerk die in vrijheid leeft.

Het leven van vervolgde christenen lijkt veel op dat van de (vervolgde) christenen in het Nieuwe Testament. Vervolgde christenen ervaren God van heel nabij. Denk bijvoorbeeld aan het geloof van een Chinese predikant dat na twintig jaar gevangenschap sterker was dan bij zijn arrestatie. Of een broeder uit Zuidoost-Azië, die dertien keer gevangen werd gezet om zijn geloof. Als hij zijn geloof zou loochenen, zou hij vrij zijn. Hij weigerde, omdat hij op God vertrouwde.

Ontdekkingen
Wij kunnen veel leren van christenen die vervolgd worden. Open Doors ging op zoek naar die lessen, want de rijke geloofservaring van vervolgde christenen is een grote stimulans voor ons. Deze lessen vindt u in een bijbelstudieboekje met bijbehorende dvd en heeft als titel 12 ontdekkingen van de Vervolgde Kerk. De verschillende hoofdstukken in het boekje worden ‘ontdekkingen’ genoemd omdat de vervolgde christenen bekende begrippen in een nieuw licht plaatsen. Wat zij hebben ontdekt, geven we door in dit materiaal in twaalf hoofdstukken met titels als ‘geloof’, ‘volharding’, ‘geheimenis’, ‘zwakheid’, ‘kerk’, ‘woord’ en ‘gebed’.

DVD
Het studieboek 12 ontdekkingen van de Vervolgde Kerk bevat materiaal voor twaalf kringavonden. Bij alle ‘ontdekkingen’ horen filmfragmenten, die de verhalen in het boek illustreren. De video’s brengen elk thema uit de vervolgde kerk nog meer tot leven.

Verwerkingsvragen
Elke ‘ontdekking’ eindigt met een aantal open verwerkingsvragen. De vragen helpen om een gesprek op gang te brengen, zodat u gemakkelijk door kunt praten over een bepaald onderwerp. Het materiaal is kleurrijk geïllustreerd en geschikt voor gespreks- en bijbelkringen, maar ook voor zelfstudie.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Klaas Muurling
 ISBN: 9080272842  9789080272842

Extra informatie

Gewicht 260 g
Afmetingen 210 × 210 × 8 mm