Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenEmancipatieVrijheid voor de vrouw – Gene Edwards

Vrijheid voor de vrouw – Gene Edwards

6,95 incl. BTW

Auteur: Gene Edwards
ISBN10:
ISBN13:
9087450036
9789087450038
Uitgever: XLife Media, 2006
Uitgave: Paperback, 176 blz.
Conditie: Zo goed als nieuw

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:
Categorie:

Beschrijving

De vrouw bevrijd van haar rol als tweederangsburger in het Koninkrijk van God

Zeventienhonderd jaar is lang genoeg. Edwards roept op om de ongelijkheid voor vrouwen in het Koninkrijk van God te stoppen. Dit doet hij met veel kennis van geschiedenis, de Griekse taal en aan de hand van getuigenissen van zichzelf en vrouwen die in vrijheid leven.
De schrijver daagt christelijke leiders uit om de ongelijkheid uit de kerk te verbannen en te ontdekken wat er gebeurt wanneer alle leden functioneren.
Dit boek brengt de waarheid aan het licht rond misvattingen die zowel vrouwen als mannen eeuwenlang gevangen hebben gehouden. Wanneer je dit boek gelezen hebt is alle twijfel rond de rol van de vrouw in het Koninkrijk van God verdwenen. Want wat staat er werkelijk in de Bijbel geschreven over hoe Jezus de vrouw zag.
Dit boek richt zich op het fundament van onze hedendaagse zienswijze op zowel de rol van de vrouw als het functioneren van de man in de gemeente van vandaag, en de tradities waar die uit voortkomen. U zult versteld staan wie die tradities hebben gegeven.
Gene Edwards is een geweldige verteller en heeft boeken geschreven over het diepere christelijke leven. Hij heeft meer dan 25 boeken geschreven waarvan de bekendste een bestseller is in Nederland: Leider naar Gods hart (A tale of three Kings). Door zijn kennis van de geschiedenis en de Griekse taal weet hij op indrukwekkende wijze feiten en verhalen uit de bijbel in hun oorspronkelijke context te zetten.

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: Gene Edwards
ISBNr: 9789087450038 9087450036

Extra informatie

Gewicht 270 g
Afmetingen 215 × 140 × 12 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrijheid voor de vrouw – Gene Edwards” te beoordelen